21-08-2011    

Nu weet ik dat fotograferen een hobby van mijn vrouwtje is, maar de laatste weken trok ze er wel heel erg vaak op uit met haar camera. Bij thuiskomst dook ze gelijk achter de laptop om zo snel mogelijk de foto’s te bekijken die ze had gemaakt. Het hele thuisfront hing dan gelijk achter de computer en de OOOOOO’s en AAAAAAA’s waren niet van de lucht.
Wat is hij mooi en wat een poepie, waren zo’n beetje de standaard kreten die ze uitstootten .

Wat dan ook zo leuk is als ze jou naam noemen, dan krijg je te horen dat Babs er een leuk vriendje” genaamd” Cobus bij krijgt. Nu wist ik niet wie Cobus was, dus maakte me er maar niet al te druk om, tot de vorige week.

Ze waren zoals gewoonlijk weer eens een avondje de hort op geweest en kwamen wel met iets heel merkwaardigs en vooral onsmakelijks thuis. Dacht eerst dat ze naar een rommelmarkt waren geweest, maar toen ze het weer over Cobus hadden, dacht ik toch even dat die figuur Cobus moest zijn.

Het was een roze figuur in veel te grote kledij, wat tevens een uur in de wind stonk, dat heerschap werd nota bene ook nog op mijn sofa neergelegd. De katten sloegen gelijk op tilt van die engerd en begonnen me toch een partij te blazen, het was minimaal windkracht tien in Huize Zavage. Normaal wil ik me nog wel eens van mijn stoere boevenkant laten zien, maar deze keer heb ik me er niet aan gewaagd, ik heb hem verder links laten liggen en vertikte ook om mijn sofa met hem te delen. Hier op de Veluwe hebben we prima voorzieningen voor zwervers, dus wat had die gast hier nou te zoeken.

Later werd hij van mijn sofa verwijdert en hoorde ik mijn vrouwtje zeggen,dat hij de nacht maar door moest brengen in de garage omdat hij zo stonk en dat ik er toch niet naar omkeek. Dat leek me overigens een heel verstandig besluit, alleen had ik hem in plaats van in de garage gelijk in de kliko gedeponeerd. Nu mag ik hopen dat ze niet elke week een eind is wezen rijden voor dat rare heerschap, want dan ga ik me ernstig zorgen maken over de geestesgesteldheid van mijn baasjes. Ik wacht wel af en wie weet komt er nog een vervolg op.

Babs

Met dank aan: Babs en haar vrouwtje Zavage
Website: www.zavage.nl
Datum: 21-08-2011