12-06-2011    

Hallo allemaal hier even een woordje van mij (Loes)
Ik kreeg een link doorgestuurd van Zavage over stoere bikers die zich voor meer dan !00% inzetten voor honden (dieren) Ik  hun site geopend en heb echt met tranen in mijn ogen een verslag zitten te lezen over 170 honden die hun hebben gered uit een kwekerij die failliet was gegaan. Een aangrijpend verhaal over hoe ze de honden aantroffen in hun hokken geen schone drinkbakken, de vloeren die met een dikke laag ontlasting vermengd met urine zat…. Dus geen bedje om in te slapen, alleen maar een dikke laag ontlasting. En dit was in het jaar 2011…..daar wordt een mens toch stil van! Ik wilde dit eigenlijk heel graag onder de aandacht brengen en besloot die stoere bikers een e-mail te sturen. Binnen no time had ik antwoord terug met de woorden dat ik hiervan iets op onze site mocht zetten. En daar wil ik ze heel erg voor bedanken. (ook Hanneke wil ik bedanken dat ze me deze tip heeft doorgestuurd.)
Wie weet wat wij met zijn allen nog voor steun kunnen zijn, al hebben we maar wat dekens,  speeltjes, vlooienbandjes over, of andere leuke spulletjes die we kunnen missen. Want de BFAverzamelen diverse spulletjes in voor hulpbiedende instantie's die geen subsidie ontvangen, dus kunnen ze onze spulletjes die wij niet meer gebruiken goed gebruiken.

Mocht u iets voor BFA  hebben dan kunt u uw telefoonnummer en woonplaats doorgeven aan een van onderstaande email adressen. Zij zorgen dan dat het verzamel adres contact met u opneemt.

Voorzitter:
doggy@bikersforanimals.nl 

Webmaster:
webmaster@bikersforanimals.nl

Vragen over huidige aktie’s:
Hammer@bikersforanimals.nl

Aanspreekpunt Noordholland:
Mujer@bikersforanimals.nl

Aanspreekpunt Flevoland:
 doggy@bikersforanimals.nl


Met dank aan: Doggy van Bikers For Animals
Website: www.bikersforanimals.nl
Datum: 12-06-2011