08-05-2011    

Wij zijn Reza en Zandor………..
Als vriendjes van Xero heeft hij ons gevraagd om ook een stukje te schrijven voor op zijn site….. ….wij zijn natuurlijk ongelofelijk blij en trots dat wij op de site van Xero komen te staan, want zo hey, als er iemand een mooie site heeft dan is het Xero wel.

Als oudste zal ik mij eens als eerste voorstellen. Ik ben Reza en geboren op 10 februari 2008 bij bouvierkennel Van Het Witteveenseven in Geesteren.


Ik ben op de leeftijd van bijna 4 maand bij mijn René en Jantina gekomen. De fokker wou mij eigenlijk houden als fokteefje want ik was wel een knap beessie. Maar door ziekte van hem werd er toch naar een nieuw huissie gezocht. Ik ben heel blij dat ik bij René en Jantina ben terechtgekomen, want ik heb het reuze naar mijn zin. Nu denken jullie dat ik, met mijn ruim 3 jaar, inmiddels volwassen ben geworden. Maar niets is minder waar, ik bevindt mij momenteel in een erg langdurige periode die Pubertijd heet. Alhoewel je ook soms denkt dat ik gewoon ADHD heb en dat gaat nooit meer voorbij…gniffel gniffel.. Ik ben gek op spelletjes, kan wel 20 km. meelopen naast de fiets, ben gek op lange wandelingen en loop dan de weg nog wel 10x. Ik ben gek op behendigheid. Kortom, ik ben een sportief tiepetje. Ik heb de eerste maandjes van mijn leven nog met ouwetje Joy mee mogen lopen. Ik heb veel van haar geleerd en toen overleed zij van ouderdom. Toen was ik alleen en dat vond ik niet leuk. Ik moet je vertellen dat mijn baasjes altijd 2 boefjes tegelijk hadden dus het werd hoogste tijd voor een vriendje, want ik was niet van mening dat ik dan maar alleen moest blijven. Dus zijn ze op zoek gegaan en kwam blondje Zandor, 7 weekjes oud. Oh ik was totaal verliefd en blij en vrolijk en happy en en en en en en en………


Ja, hallllllooooooo, ik ben Zandor, ook geboren op 10 februari maar dan 1 jaartje later dan Reza, dus in 2009 !

Ik kom uit Nijverdal van oorsprong. Alle wijzen komen uit het oosten, ik dus ook. Ja, ik ben heel wijs en heel verstandig en dat heeft die tuthola van een Reza ook wel nodig, naast zich. Er moet er toch eentje de verstandigste zijn. Mijn baasjes hebben aan mij een supermakkelijke hond, ja, da’s lekker hè….ik hou van knuffelen, ik luister goed, ik ken alle basiscommando’s, ik ben lekker relaxed, ik loop niet weg, ik haal geen kattenkwaad uit
(tenminste niet zoals Reza), ben wel soms ondeugend, maar dat is dan wel weer leuk. Alleen moeten andere reuen oppassen als ze te dicht bij mijn roedeltje komen…..dan laat ik een hele andere kant van mezelf zien…….Ik kan wel zeggen dat ik ook, net als Reza erg blij ben met mijn thuisbasis. We wonen lekker buitenaf, we hebben een beek grenzend aan onze tuin waar we regelmatig even een paar baantjes trekken met zijn tweetjes ( alleen als het heel warm is komt het vrouwtje erbij). Ook ik ben gek op wandelen en meelopen aan de fiets, maar ik hou mijn eigen tempo aan, laat me niet opjutten door die muts van een Reza. Als ik daar naar kijk wordt ik al moe ppppffff……grapje hoor. Reza en ik zijn donders gek op elkaar, we liggen regelmatig te rollebollen en te knuffelen. We passen jammer genoeg niet samen in 1 mand, maar misschien komt er nog een keer een 2-honds mand.( net zoals baasje en vrouwtje een 2-persoonsbed hebben)


Samen zijn we gewoon een erg leuk setje....... vinden jullie ook niet??


TOT ZIENS EN DIKKE POOT VAN REZA EN ZANDOR 

Met dank aan: Reza en Zandor en hun vrouwtje Jantina
Datum: 08-05-2011