06-02-2011    

Hoi Loes,

Waarom wij een Berner Sennen hebben. Jaren geleden stonden wij op een camping in de Ardennen. Onze overburen hadden je raad het al een Berner Senne bij waren toen gelijk verliefd, toen die tijd hadden wij er geen tijd voor en geen plaats.
Wij hebben toen afgesproken dat als wij in Axel gingen wonen wij er zo een gingen kopen.
Wij hebben eerst een jaar verbouwd, en verhuist op5 dec in 2004 Na nog geen twee maanden zijn wij gaan rond neuzen of er ergens een nestje was. En dat was er, een nestje van 10 berner beertjes! Het Beertjes hof gebeld of er voor ons een teef (meisje) was, afspraak gemaakt en weg waren wij. Daar aan gekomen je gelooft het of niet daar hebben moeder en pups een hele bungalow voor hun zelf. Drie keer op kraam visite gewest en dan mocht onze pup mee. Maar we moesten een naam voor haar hebben met de letter E maar dat was moeilijk wat we wilden een korte naam en onze schoondochter heet Eva dus dan iets anders toen hebben wij haar Elyssa genoemd Maar we noemen haar Sanne, ik weet als jullie dit lezen hoe komen ze er bij maar wij vonden het een leuke naam.
Wij zijn zo gelukkig met haar Ze is zo lief Zo trouw!  Ze vindt honden die op visite komen ook gezellig en dat zij er heel wat.
Maar ze vindt alles goed ze mogen zelfs uit haar bak eten. Een ding ze loopt haar eigen tempo! En dan vragen de mensen: is ze moe, of is ze al oud, die vragen heb ik al duizend keer beantwoord daar ben ik mee gestopt, Sanne is Sanne en daar veranderd niemand wat aan dat past ook bij haar. In maart is Sanne jarig en wordt ze 6 jaar.
We hopen nog lang van haar te genieten want het is een hond uit duizenden!
 

Groetjes Jeannine en Sanne.

Met dank aan: Jeanine IJsebaert
Datum: 06-02-2011