01-05-2011    

Hallo allemaal,

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Yassar en ik woon bij Koos en Ina in Blijham in de provincie Groningen.

Gelukkig hebben ze mij gevonden in het asiel in Zwolle, oh nee ik heb mijn baasje uitgekozen. Zij kwamen bij het hok staan waar ik toen moest verblijven, samen met heel veel andere mensen, maar ik zag Koos die aaide mij over mijn koppie en ik sloeg een poot over zijn arm en later ook nog mijn tweede poot, dus toen waren ze verkocht, hahahahaha.
Heb ik dat niet mooi gedaan? Echt wel, want ik ben supergelukkig bij mijn baasje en vrouwtje. Ik woon nu alweer ruim 6 jaar bij ze in huis en heb het reuze naar mijn zin.

Gaan ze op vakantie, nemen ze mij mee, lekker naar het strand, samen met Bobby mijn hondenvriendje. Ook heb ik nog een poezenvriendinnetje, waar ik het ook goed mee kan vinden .

Ik heb mijzelf iets leuks geleerd, dus alle hondjes opgelet. Als ik denk, dat mijn water niet vers genoeg meer is, tik ik even met mijn snuitje er tegenaan en jawel hoor, dan krijg ik vers water. ben ik niet slim?

En oh ja, als ik er 's avonds voor het laatst uit ben geweest krijg ik altijd iets lekkers en dat kunnen ze niet vergeten hoor, want ik begin gewoon te vragen en ik loop naar de kast, waar de kluiven staan en ja hoor, da krijg ik er één, ja Bobby ook hoor en Lisa, krijgt dan heerlijke kattensnoepjes.

hahahahaha, als mijn baasje en vrouwtje moeten eten, dan wacht ik even, tot ze hun handen hebben gewassen en aan tafel gaan zitten en dan ga ik lekker gauw water drinken en ja mijn baard wordt altijd drooggemaakt en dan moeten ze daarna weer hun handen wassen.

Maar ze vinden mij wel heel erg lief hoor, dat laten ze heel vaak merken en dat zeggen ze ook altijd, dus dan zal het toch wel zo zijn.

Ik ben ook heel erg blij, dat ik hier mag wonen en ik weet zeker, dat ik voor altijd bij ze mag blijven. Ik zal er een paar foto's bijdoen van mij, dat is misschien wel leuk.

Een poot van Yassar en de groetjes van mijn baasje en mijn vrouwtje.
 

Met dank aan: Yassar, Bobby en hun baasjes Ina en Koos
Datum: 01-05-2011