10-04-2011    

Hoi mensen (21 dec 2009 )
Ik ben net weer even lekker wezen stoeien in de sneeuw ...


5 jan 2010,
Tjonge jonge wat worden wij honden toch verwend met al die sneeuw. Heerlijk vind ik het lekker je neus erin en dan maar schuiven. Even was de sneeuw weg maar het kwam weer terug. En weet je wat er nu toch gebeurde. Een paar daagjes geleden kwamen er 'savonds heel veel knallen en licht. Ik vond wel dat we zo lang opbleven ik kreeg er slaap van, normaal lig ik allang te slapen maar nu dus niet. De baas was naar buiten gegaan en het vrouwtje heeft me op de gootsteen voor het raam gezet. Kon ik alles buiten heel goed zien. Mooi joh, al die lichten en knallen. Even over mijn tanden er verdwijnen er steeds meer maar ik heb alwel hele mooie tanden terug aan de bovenkant. Gaat het knauwen op mijn bot ook weer wat beter, want daar gebruik ik toch graag mijn tanden ook voor. En het wordt spannend joh, nog een paar daagjes en dan mag ik naar de puppieschool. Ik ben benieuwd wat ze me daar allemaal gaan leren. Heb er hartstikke veel zin in. Hoop wel dat het vrouwtje haar koekjes niet vergeet, want als ze die bij zich heeft luister ik goed hoor. Ik kan best al wel veel, ben niet verwaand hoor, maar ik weet al wat zitten is, en blijf en als het vrouwtje hier roept dan ga ik vlug naar haar toe, ga voor haar zitten en jahoor dan krijg ik een koekje. Nou die high five weten jullie al en als ze zegt ga nu maar liggen dan weet ik het ook. Vingers en handen bijten doe ik ook haast niet meer, alleen met het spelen maar dan doe ik het wel zachtjes. Nou dat was het weer, zondag zal ik wel vertellen hoe het geweest is. Zo vergeet ik helemaal, ik ga maandag naar Irene toe dan wordt ik getrimd, weten jullie wat dat is, ga ik zeker weer in die waterbak met die straal water. Nou ik zie wel wat ze gaat doen, vraag wel of het vrouwtje een foto van me maakt als ik klaar ben daar ben benieuwd.

7 januari 2010
Nou ben vanmiddag met het vrouwtje en baasje bij de dokter geweest. Zat steeds aar te krabbelen en toen zag het vrouwtje dat ijn oor helemaal rood was.
Dus wij naar de dokter ,eerst even wegen op de weegschaal en wat denk je 14,2 kilo. Wouw ik wordt een grote meid. Ben nu in 9,5 week tijd 9,5 kilo aankomen. Precies goed. De dokter ging dus naar mijn oor kijken. Nou dat deed hartstikke zeer moest er helemaal van huilen. Toen heeft ze nog naar mijn buik gekeken of die mooi was, maar die was goed krabbel gewoon daar in de buurt van mijn oor omdat het jeukt. Het is erg smerig binnenin en mijn oorschelp is ontstoken. En jahoor toen naar mijn billen kijken, hup vinger in mijn poepertje, nou dat is geen pretje hoor. En daar heb ik antibiotica voor gekregen ook ontstoken anaalklier. Klierig dingetje hoor vorige keer hebben ze er ook al in geknepen. Maar nu krijg ik er pilletjes voor hopen dat ook die jeuk vlug over is. Thuis heeft het vrouwtje druppeltjes in mijn oor gedaan en dat was ook niet leuk maar dan jeukt het wel minder. Nou dat was het weer voor even tot schrijfs.

lebber van mij

Oja en dit wil ik jullie niet laten missen hoe vinden jullie mijn fietsenstalling?

leuk he!.......................................

Komen weer terug heeft het vrouwtje me beloofd
 

Met dank aan: Blossom en haar vrouwtje Marja
Datum: 10-04-2011