27-03-2011    

Mijn voorganger (niet de dominee) staat wel op de website van Xero te pronken en ik niet terwijl ik er ook best mag wezen . Ik zal mijn tiepgeit dus maar snel aan het werk zetten om ook wat over mij te schrijven.
Mijn naam is Babs - Goldie van Bouvier Topline, het is wel een hele mond vol, maar dan heb je ook wel wat. Ik ben geboren op 23 juni 2008 te Koudekerk aan de Rijn en ben na acht weken gaan samen wonen op de Veluwe met 5 Siamezen en andere oosterse types.

Verder ben ik een enthousiaste meid die graag gaat shoppen. Ik ben een graag geziene gast in het centrum van Ede en heb zo mijn adresjes waar de blokjes kaas of broodjes altijd voor
me klaar staan. Ik schijn een zeer hoog knuffelgehalte te hebben,iets waar mijn bazen minder blij mee zijn . Niet dat ze het niet leuk vinden dat ik zo vaak geknuffeld wordt,maar er gaat zoveel tijd in zitten zeggen ze. Oud en jong gaat door de knieŽn voor mij ,zelfs rollators worden even alleen gelaten omdat de bestuurder ervan mij een aai over mijn bol wil geven.

Ook de bewoners van het appartementencomplex waar we dagelijks even langs lopen roepen me na en zeggen dat ze me zo’n leuke meid vinden. Ik ben het daar natuurlijk volkomen mee eens en ga dan rustig op mijn bilpartij zitten om alle complimenten in ontvangst te nemen, iets wat me ook niet altijd in dank wordt afgenomen door Zavage. Als zij staat te beppen met jan en alleman ga ik ook rustig zitten en wacht geduldig af tot we weer kunnen vertrekken ,waarom kan zij dat nou niet opbrengen,dat vind ik toch een minpunt aan haar.

Een van mijn grootste hobby’s is toch wel tuinieren,ik mag graag stekjes maken en planten verpoten. Ook voor het maken van een ondergronds gangenstelsel mag je me wakker maken,kortom ik ben van alle markten thuis.

Verder ben ik voorzien van een leuke Duitse vriend (Ajax) en zoals je aan zijn naam kunt zien is hij goed ingeburgerd. Hij is stoer en zeer voorkomend en houdt opdringerige reuen....

 goed op afstand. Er gaat ook geen feestdag voorbij of hij staat wel met een cadeautje bij me op de stoep, veelal zitten daar mijn lievelingskluifjes “de markiesjes” in .

Ben niet het meest sportiefste typje,je moet bij mij niet aan komen met bal spelletjes ,tunneltje sjeesen ,of klauterpartijtjes ,daar vind ik echt niks aan . Ik erger me dan ook mateloos aan honden die met hun bal in de bek door het bos rennen en totaal geen oog voor me hebben ,als je ze dan vrolijk wilt begroeten denken ze gelijk mee te moeten doen aan wie heeft de grootste tandenrace of produceren geluiden waar zelfs een leeuw jaloers op zou zijn.

Hier laat ik het even bij ,want wil ook nog wat privť houden.
Een high Five van Babs
 

Met dank aan: Babs en haar vrouwtje Hanneke
Website: www.zavage.nl
Datum: 27-03-2011