06-02-2011    

Hoi iedereen, mag ik me even voorstellen , ik ben Gizmo van Hurck en ben een Shih-Tzu. Ik ben geboren in Belgie op 15 november 2004, maar ik moet zeggen ik voel me geen belg hoor. Mijn moeder heeft heel wat bekertjes binnengehaald en is Duits kampioen.
Nu woon ik sinds januari 2005 bij mijn baasje in westdorpe en heb het heel erg naar me zin daar. Ik heb echt een hondenleven, ik hoef niets , ik moet niets dan alleen maar lekker te luieren en af en toe genieten van een lekkere wandeling met mijn vrouwtje en ons buurtje en mijn maatje Xero, 's morgens moet ik zeggen heb ik wel eens een ochtend humeurtje en dat laat ik echt wel merken vraag maar aan mijn maatje Xero. We rennen samen spelen samen , en na de wandeling gaat me vrouwtje bij ons buurtje koffie drinken dit is altijd gezellig, ja ik ben niet alleen bevriend met Xero , maar mij vrouwtje is ook gek op Xero en en ook zij zijn heel erg bevriend. Tijdens het koffie drinken krijgen wij een dentastick en dat is wel heel lekker. Het gebeurt dat ons buurtje ons ook wel koffie komt drinken en dan neemt ze gewoon een stukje dentastick mee. Om 12 uur 's middags zit ik klaar bij de koelkast , want dan gaat mijn andere baasje eten en valt er iets op de grond , niet per ongeluk maar je weet wel,en dat is is echt wel smullen geblazen. Na dat het middag eten is geweest doe ik meestal samen met mijn vrouwtje een dutje dat vindt mijn vrouwtje ook heerlijk.

Ik neem altijd wel een schoen in mijn mandje dat heb ik toch het gevoel dat mijn vrouwtje of baasje toch bij me is , ik maak de schoentjes niet kapot hoor zo deugniet ben ik niet hoor. Rond een uur of half 4 ga ik weer met me beste maatje wandelen , wij wandelen door weer en wind. En na het wandelen ga ik bij mijn baasje lekker knus liggen tot mijn vrouwtje heeft gekookt dit is ook echt smullen , dit keer neem ik plaats bij mijn vrouwtje want daar valt regelmatig wat van de tafel. Je hoort het wel ik ben geen verwendt hondje hoor hihihihi. Ik ben niet een actief hondje maar laten we zeggen dat ik geniet van mijn hondenleven. Spelen is niet met echte vak , Ik laat altijd wel echt merken dat ik er ben dus opgelet als je me tegen kom. Dit is een klein verhaaltje van mij en mijn leven , ik hoop hier noglang van te genieten en ook van mijn maatje Xero want dat is mijn beste vriend.

Groetjes Gizmo


 

Met dank aan: Ilse van Hurck
Datum: 06-02-2011