27-03-2011    

Hoi mogen we ons even voorstellen,wij zijn Jumbo en Lana en zijn een apart stel, u zal zeggen wat bedoel je, maar ik Jumbo de grootste van de twee en mijn vriendin Lana is  de kleine. Ik woonde eerder bij mijn vrouwtje Marleen en Melissa dan Lana. Lana komt uit een gezinnetje met een kindje, alleen het kindje was nogal druk voor Lana en zo is Lana bij ons komen wonen. Je zult het niet snel aan haar zien maar soms speelt ze de baas over mij, dus ik heb echt een lief maar bazig vriendinnetje aan Lana. Als we ons eten krijgen, probeer ik dat van Lana af te pakken maar dan moet je me vrouwtje eens horen, dan maak ik maar dat ik weg kom. Soms lukt het me wel eens een keertje, maar vele keren niet, zo jammer!! Maar goed ik moet zeggen Lana en ik we houden heel veel van elkaar. S'morgens worden we bijna altijd uitgelaten door opa en dat is ook feest.

Soms komt er ook nog wel eens een vriend op bezoek hij heet Roezo en hij is bij ons gekomen doordat mijn vrouwtje met het baasje van Roezo om gaat{ je weet wel verliefd noemen ze dat geloof ik}
En dan komt er nog een buurt hondje dat ook onze vriend is ook op bezoek genaamd gekke Gizmo Ik noem hem gekke Gizmo omdat hij nooit bij ons binnen wilt waarom weet niemand, ik heb het hem al zo dikwijls gevraagd maar krijg nooit antwoord. Kortom het is een een gezellige boel bij ons thuis. Als je zin heb kom je maar eens kijken dat vindt me baasje vast niet erg. Wat ik helemaal gaaf vindt dat ik samen met me vriendinnetje op internet kom, wie weet worden we nu wel beroemd  Lana en ik, net zo als die andere hondjes op Xero zijn site. Dus baasjes van nederland als je dit lees en wil jij en je baasje ook beroemd worden stuur het verhaaltje dan naar loes@castelein.info en ik weet zeker dat je ook beroemd wordt.

Groetjes Jumbo en Lana xxx

Met dank aan: Jumbo, Lana en hun vrouwtje Marleen
Datum: 27-03-2011