08-09-2013    

Hier dan ons verhaaltje

We waren samen lekker mee op vakantie met ons bazinnetje en haar zoon en ouders. We mochten los rondlopen rond het huisje en we vermaakten ons prima daar in het bos. Onze bazin ging even rusten en de rest zou ons in de gaten houden terwijl wij lekker rondscharrelden. Opeens kwam er een konijntje aangehuppeld en dat vonden wij natuurlijk erg interessant en dus gingen we er achter aan. Vaders riep ons en na enig aandringen kwam ik (Nero) onder licht protest terug gelopen, maar Pebbels ging bij het konijn liggen en de konijn lag ook heerlijk languit te genieten van zijn privé bodyguard. Helaas nam vaders geen foto hiervan.

Toen onze bazin weer terug kwam van het rusten vertelde vaders het verhaal in geuren en kleuren en toen bedacht hij zich dat hij eigenlijk een foto had moeten maken.

We hebben de rest van de week heerlijk genoten van onze vakantie in het bos en van alle uitjes waarbij ons vrouwtje ons meenam met de scootmobiel. Pebbels tussen de benen op de scoot en ik (Nero) lekker meerennent naast de scoot.

Knuffel van Nero de boef en Pebbels.

Groetjes Miranda

Met dank aan: Nero, Pebbels en hun vrouwtje Miranda
Datum: 08-09-2013