20-05-2013    

Hoi Xero
Hier even een berichtje van mij.. Xero jij kent mij waarschijnlijk niet maar jou vrouwtje en mijn vrouwtje hebben elkaar jaren geleden ontmoet op de kampioensclubdag van het NBC in Heteren. Zij raakte daar aardig aan de praat zodat mijn oren en die van Boris er zowat van af vielen. Mennn wat hadden die veel te bepraten. Toendertijd vertelde het vorige boeffie van jou vrouwtje Boris genaamd een aantal doldwaze streken uit die hij uitgebreid vertelde op het internet “De Week Van Boris” genaamd. Nou daar heb ik toen ook veel van opgestoken en van uitgevoerd, tot groot plezier van mijn baasjes (geloof ik gna gna) Zo hebben jou vrouwtje en mijn vrouwtje toen leuk contact gehouden met elkaar. Nadat Boris overleden was ging er af en toe nog wel eens een mailtje over en weer. Daarna wist mijn vrouwtje dat jou vrouwtje met een aantal mensen een blad maakte voor de bouvier en zo is ze dus ook aan jullie telefoonnummer gekomen en dat heeft ze bewaard om na al die jaartjes brutaalweg jou vrouwtje even op te bellen die DAT trouwens heel erg leuk vond, kan je wel vertellen dat ik tijdens dat telefoongesprek mijn oren weer flink pijn deden van al dat gekwaak!! Toen ze uiteindelijk de telefoon neerlegde zei ze, KEES hup schrijf eens een verhaaltje voor Xero zijn site . Dus Xero hier komt mijn verhaaltje.
 


Ik heet Kees en woon in Drenthe ben 10 jaar en heb tegenwoordig best wel last van ouderdomskwaaltjes, alhoewel ik best nog een flink sprintje kan trekken hoor als ik de kat van de buren achterna zit, ik bedoel natuurlijk dat ik haar even de weg wijs naar haar eigen tuin toe, daarna even uithijgen want ja ik ben ook niet 1 van de jongste meer. Verder gaat het prima met mij en ik hoop nog een aantal jaren bij mijn baasjes te mogen blijven voordat ik naar de hondenhemel moet.

Weet je Xero, doordat mijn vrouwtje nogal veel over bouviers zoekt op het internet kwam ze ook zo jou mooie website tegen. Nou mijn vrouwtje zit echt vaak achter de pc zodat ik haar wel eens even met een blaf haar aandacht moet trekken om haar achter die pc vandaan te krijgen. Ja ze zag zoveel informatie op jou site staan dat ze maar bleef lezen en lezen. Ze zei kom er aan hoor Kees jaja dat ken ik want voor ze opstond van haar stoel hoorde ik weer ach kijk nu toch die foto’s vanuit Oostenrijk nou ja dan ging ik nog maar even liggen want dan wist ik dat het nog wel heel even kon duren voordat ik aan de beurt was.

Nou Xero het is al een heel verhaal aan het worden dus ik ga er mee stoppen voordat ik kramp in mijn pootjes krijg. Wij en dan bedoel ik mijn vrouwtje en ik blijven jou site volgen kerel!!!

Ik zou zeggen tot schrijfs ik zal het ook doorvertellen aan mijn vriendjes en vriendinnetjes hondjes hier in de buurt wie weet vinden die het ook wel leuk om hun verhaal te vertellen.

Dag Xero een ferme poot van mij

KEES

OH hoor net dat je nog een dikke knuffel krijgt van mijn vrouwtje Nel
 

Met dank aan: Kees en zijn vrouwtje Nel
Datum: 20-05-2013