14-10-2012    

Ten eerste willen we iedereen bedanken voor de prachtige reacties die we kregen na ons laatste mailtje. We lieten je weten dat het voor ons steeds moeilijker werd om de Hondentips magazines te verzorgen en dat we tot het besluit waren gekomen om te stoppen.

Heel wat teleurgestelde lezers, maar gelukkig ook veel begrip ... en heel veel hoop dat we het misschien toch verder zouden zetten.

Om het verhaal niet te lang te maken: fervent Hondentips lezeres Olga kon het maar niet naast zich neerleggen en ging er met haar man over praten. 'Kunnen wij Rudi en Nanny misschien helpen?' Ze namen contact met ons op en we gingen kijken naar het werk dat verzet moet worden voor er een Hondentips magazine ontstaat. Hm, even nadenken, wat dingen bespreken en ...We gaan ervoor! Peter en Olga gaan de (Hondentips)kar trekken!!! Wacht! Ik laat ze meteen even zelf aan het woord. Even voorstellen.....

Peter en Olga Jantz
In goed overleg met Rudi en Nanny mogen wij al snel een belangrijke bijdrage leveren aan het Hondentips magazine. Beiden zijn we hondentrainer; Olga vooral gericht op gehoorzaamheid, Peter op sport en spel (vooral flyball). Wij hebben een zoontje van 21 maanden en 2 labradors van 9 jaar oud. Cody, onze labrador reu kwam als eerste en omdat we het allebei wel leuk vonden om te trainen met de hond kwam Zosja, een labrador teefje, vrij snel daarna.

Het hondenvirus had ons snel te pakken en zowel binnen als buiten de hondenclub werden we opgeleid tot trainer. Olga werd secretaris en bij haar aftreden werd Peter voorzitter. We hebben veel kennis opgedaan, veel mensen leren kennen en we hopen heel veel met jullie hondentippers te kunnen delen om samen een super mooi magazine te kunnen blijven maken!

Tot snel.
Peter en olga

We hebben even de tijd nodig om nog wat dingen uit te leggen, maar binnenkort zal je ook weer kunnen lezen hoe het ondertussen gaat met onze hond. In ieder geval goed nieuws!
Dus zeg het door: binnenkort weer Hondentips magazine in je mailbox!

Groetjes Rudi en Nanny
====================================================================
 

Hoi Rudi en Nanny, Peter en Olga
Heel veel succes gewenst.
Groetjes
 Loes, Ruben en een pootje van Xero

===================================================================

Met dank aan: Peter Jantz
Website: www.hondentips.nl
Datum: 14-10-2012