05-03-2011    

Hallo Allemaal,

Ook ik zal mezelf even netjes voorstellen. Ik ben dus die lekkere meid waar Ubbe het al over had in het verhaal over hem. Hahahahah toch wel lachen he, heb ik nog een leuke vlotte jonge vent getroffen. Enfin ik heet dus Jilly en ben een langharige standaard teckel.
Ben geboren op 04-11-2000 in Langbroek. Mijn volledige naam is Jilly van de Langbroeker Wildhoek. Klinkt best wel sjiek he, mijn eerste koppel waar ik terecht kwam als puppie die woonde in Almere, vreselijk daar, hun werkte 6 dagen op de week en ik zat daar op een 2 kamer appartementje met nog 3 andere viervoeters, je kan jezelf wel voorstellen dat we een beetje teveel rommel en geluid maakte. Dus werd het een razzia wie er weg moesten.
Ik was de pineut dus. Mijn bazinnetje zette mij op internet, gratis nog wel...........Pffffff heb ik even geluk gehad dat ik bij mijn huidige mama terecht ben gekomen. Het had ook heel anders kunnen aflopen met mij. Ik was bijna 18 maanden toen ik verhuisdeen ik weet het nog goed het was op 02-06-2002, ze brachten mij heel ver met de auto weg richting Zeeuws Vlaanderen. Toen kwam ik daar terecht bij een hele lieve mama die al met twee mooie langharige teckelmannen woonde. Deze twee zijn inmiddels al allebei overleden,jammer he. Maar zoals je heb kunnen lezen woon ik met mijn mama en Ubbe en heb het prima naar de zin.
 Hele verre wandelingen nou dat hoeft voor mij niet meer,ik heb af en toe beetje last van mijn rug he, ja mensen de ouderdom komt met gebreken, maar ik doe het nog prima voor mijn leeftijd.Verder vind ik alles en iedereen even lief!! Hoop nog een jaar of wat te kunnen genieten van mijn luxe leventje.

Een lebber en een poot van Jilly.

Owja ook nog even de groeten doen van mijn vrouwtje Saskia.


 

Met dank aan: Jilly en Saskia
Datum: 05-03-2011