19-08-2012    

Hallo allemaal dit is Bo,
Bo een lieve aanhankelijke en leuke kruising bouvier/leonberger teef , 6 jaar, gesteriliseerd.
Wegens veranderde omstandigheden krijgt ze niet meer de beweging die ze nodig heeft. Kan met kinderen, grote mensen en andere honden, maar katten, die moet ze niet! Wat een leuke dame he...

Lieve Bo ik hoop dat je snel een nieuw baasje mag vinden xxxxx Xero
 

Meer informatie over Bo

Bo, 6-jarige kruising bouvier x leonberger, moet helaas op zoek naar een nieuw thuis. Had zij voorheen samen met haar baasjes de beschikking over een mooi terrein waar ze kon rennen en spelen, nu is dat terrein helemaal dicht gebouwd. Ook hier maakt het dier plaats voor de mens. De baasjes zijn al wat ouder en niet meer in staat om hele einden te lopen, naar een plek waar Bo wel lekker kan ravotten. Dat vinden ze heel sneu voor haar en ze gunnen haar beter.

Bo is een lieve meid die wel van gezelligheid houdt. Als ze wat hoort aankomen, blaft ze wel maar daarna is ze alleen maar blij dat er bezoek is. Poezen vindt ze HE-LE-MAAL niks! Maar mensen, honden en kinderen: het kan haar niet gek genoeg. Sommige trappen weigert ze op te lopen, met andere trappen heeft ze geen moeite. Waar dat aan ligt? Vertel het maar. Het is een schat van een hond, wel aan de grote kant maar dat is toch juist leuk?


Wie wil Bo een nieuw en welverdiend thuis geven, waar zij haar beweging krijgt die ze nu tekort komt? Liefde en aandacht krijgt ze nu ook genoeg, maar dat is natuurlijk ook een absolute voorwaarde in het nieuwe thuis!!!

Zie voor meer informatie over Bo,
en hoe je kunt reageren via de volgende link: https://skydrive.live.com/redir?resid=39CED3B726E8B2DF!1127
 

Met dank aan: Ylona van BouvierBemiddeling
Website: bouvierbemiddeling.nl
Datum: 19-08-2012