19-02-2012    

Hallo Xero.

Jou vrouwtje heeft nogal veel tips en handige informatie op de website staan, maar weet je of er misschien ook ergens een Blijf van mijn lijf huis is voor bouvierteven? Ik zou daar graag gebruik van maken, want ik word steeds lastig gevallen door Cobus. Meneer is op de versiertoer en kan me geen vijf minuten met rust laten.

Meneer zingt continu aubades voor me en erg stem vast is hij ook niet, want zijn stem slaat nogal eens over wat niet alleen een aanslag is voor mijn trommelvliesjes, maar ook voor die van de andere huisgenoten. Die zouden er een permanente hoorbeschadiging van op kunnen lopen.

Verder zit hij continu aan mijn oren te sabbelen en wil hij steeds een lift van me hebben, terwijl hij weet dat ik geen lifters mee neem. Andere reuen laat ik ook staan, dus ik snap ook niet waar hij de brutaliteit vandaan haalt om het steeds opnieuw te proberen. Ik denk dat hier ook een taak voor de overheid is weggelegd om weer spotjes uit laten zenden via Postbus 51, met de slogan: “Al ben ik nog zo’n lekker boevenwijf, ik wil geen polonaise aan mijn lijf.”

Ook even rustig een dutje doen is er niet meer bij, want dan komt hij steevast tegen me aan liggen, in de beetje lepeltje, lepeltje houding. Nu weet ik ook wel dat ik een goddelijk lijf heb en dat je in mijn bruine ogen weg kunt smelten, maar dat is nog geen reden om me steeds zo lastig te vallen. En van mijn vrouwtje hoef ik ook niet veel steun te verwachten, die verteld me alleen maar dat hij last heeft van zijn pretpakket en dat ze er over na gaat denken om dat tzt te laten doneren bij de dierenarts. Wat moet ik met die informatie, ik wil nu met rust gelaten worden. Xero kun jij me verder helpen?

Babs
 


Hoi lieve Babs

Ik ga me best voor je doen, al begrijp ik Cobus wel hoor.

Dikke knuffel van mij voor jou,

XXX Xero

Met dank aan: Babs en haar vrouwtje Zavage
Website: www.zavage .nl
Datum: 19-02-2012