18-09-2011    

Xero ik moet mijn hart weer even luchten,want ik begin me nu toch wel heel erg veel zorgen te maken over mijn vrouwtje.
Zo kwam ze opeens met een varken aanzetten ,ik zag wel gelijk dat het niet om een spaarvarken ging want hij had geen open ruggetje om de euro’s in te deponeren . Daarnaast loopt ze altijd te mopperen dat de eurootjes de portemonnee uit vliegen ,dus zo’n spaarvarken heeft ze gewoon niet nodig.

Als mensen ouder worden vallen ze steeds vaker terug op hun jeugd en vinden ze ineens alles van vroeger leuk ,zoals oude blikken of speelgoed ,zo ook mijn vrouwtje.
Dacht eerst nog even dat ze nostalgie aan het happen was,maar er zat niks nostalgisch aan,het was gewoon een heel trendy varken,gemaakt van materiaal wat ze in haar jonge jaren nog niet hadden.

Maar nu komt het Xero,dat beest gaat met ons mee als we gaan wandelen. Zo gauw we de deur uitgaan zit hij in haar jas of broekzak,maar zo gauw Cobus een keertje in de riem gaat hangen komt hij te voorschijn en geeft ze Porky een fikse por in zijn buik,dus die zet een stem op van 10 speenvarkens tegelijk. Je weet gewoon niet waar je kijken moet ,het is zo gênant. En het maakt haar ook helemaal niet uit als er mensen in de buurt lopen ,die zie je dan ook gelijk verschrikt achterom kijken . De mensen zouden een hartverzakking of hoorbeschadiging oplopen en voor onze oortjes is het ook niet al te best. Ik kijk dan ook altijd maar gelijk de andere kant op ,in de hoop dat ze mij er niet voor aan zien.

Cobus trekt zich er gelukkig niet al teveel van aan,die gaat rustig door met waar hij mee bezig is, dus wordt er weer ene por verkocht aan dat arme varken. Je zou zo de Dierenbescherming in schakelen en een klacht indienen van zinloos geweld.
Het vrouwtje zit er zelf totaal niet mee en dat baart me dan de meeste zorgen,ze sleept het beest werkelijk overal mee naar toe,het zal me dan ook niet verbazen als ze hem morgen in Heteren ook bij zich heeft,dus let dan maar niet op haar.

Zo dat luchtte even op.

En high five van Babs

Met dank aan: Babs, Cobus en hun vrouwtje Zavage
Website: www.zavage.nl
Datum: 18-09-2011