11-09-2011    

Hoi allemaal,

Mag ik me eens voorstellen ik ben snuffie het nieuwe zusje van Gizmo, ik ben nu 12 weken en ben nu 2 weken bij mijn nieuwe baasje . Mijn nieuwe baasje heet Tasha en ik was er gelijk verzot op hihih. Mijn oude huisje is de nieuwe dierenwinkel waar het allemaal begon.
24 mei 2011 kwam ik te wereld samen met mijn zusjes Bella en Dizzy. Bella was de gene die het eerst naar een nieuw baasje mocht, het afscheid vielt ons heel zwaar maar ik had mijn zusje Dizzy nog. Op 29 juli moest ook helaas ook afscheid nemen van mijn zusje dizzy en toen was ik helemaal alleen, maar ik had gelukkig mijn mamma en pappa en opa en oma nog.
Op de dag van de opening van de dierenwinkel was het heel druk, in de ochtend had ik al kennis gemaakt met de mamma van Tasha toen nog niet wetend dat zij mijn nieuwe baasjes zullen worden. In de middag waren er veel mensen die mij heel graag mochten maar er was niemand die mij wou hebben dacht ik tot er een meisje naar me toe kwam en mij helemaal plat knuffelde ik dacht die is zo gek van me die wil me vast hebben. Ik hoorde ze praten met mijn eerste eigenaar en toen kwam het verlossende woord ik had een nieuw baasje en ze heet Tasha wat was ik blij ik heb haar heel veel kusjes gegeven. Ik mocht helaas nog niet mee en moest ik nog een weekje wachten, want mijn nieuwe baasje ging nog een weekje op vakantie, maar ze zou me 12 augustus halen.

11 augustus smiddags kwam er onverwacht bezoek en weet je wie het was... mijn nieuwe baasje ze kwam al halen dat was een hele verrassing voor iedereen want het afscheid viel wel zwaar. Maar mijn nieuwe baasje beloofde dat we zeker nog eens terug gingen om te late zien dat het goed met me ging. Ttoen ik in mijn nieuwe huisje kwam zag ik dat ik een nieuwe vriend kreeg genaamd Gizmo hij moest wennen aan mij en ik aan hem maar dat ga wel lukken hoor!

De zelfde dag heb ik ook kennis gemaakt met Xero de bouvier van de buurvrouw wat is hij groot zeg en ik klein. Ik heb van haar heel veel kadootjes gehad! Verder heb ik het heel erg naar me zin, ik ga nu stoppen want ik ben nog klein en moet gaan slapen ik laat jullie zeker weten hoe het verder gaat dat beloof ik, nou tot gauw en veel leesplezier bij de site van xero

Groetjes snuffie en van mijn vriendje Gizmo.

Foto's van Snuffie met haar baasje Tasha


Snuffie met Tasha haar mams Ilse


Foto's van Snuffie
Met dank aan: Snuffie en haar baas(jes) Tasha en Ilse
Datum: 11-09-2011