06-02-2011    

Hoi Xero,

Hier een berichtje van je vriendje Spencer. Wat een mooie site heb jij zeg. Op iedere foto sta je als een foto model hoor.Wat ik erg mooi vond dat was je vakantie in de bergen.
Jou baasjes gaan altijd koffie drinken als ze een restaurantje zien. Ik kan je verklappen dat die van mij dat ook altijd doen. Zoals je weet ben ik niet meer zo piep jong, maar autorijden dat vind ik nog steeds super. Ik ga erg graag mee, als het vrouwtje haar jas aantrekt dan sta ik al voor de deur. Natuurlijk weet ik wel dat ik niet altijd mee kan, maar ik kan het toch altijd proberen vind je ook niet? Mijn vrouwtje heeft me verteld dat er een bouvier pup bij ons komt wonen. Een vriendje speciaal voor mij. Nou heb ik al een heel veel kleine vriendjes en vriendinnetjes hier thuis en dat vind ik ook erg leuk. Ik moet altijd voorzichtig met ze spelen, maar dat doen ze niet altijd met mij hoor! Natuurlijk moet ik de bouvier pup natuurlijk alles leren en dat is nogal veel. Dus ik krijg het de komende tijd behoorlijk druk. Ik ben heel erg benieuwd wat de bouvier pup vind van al die kleine drukte makers hier.
Dus nu ga ik nog een paar daagjes genieten van mijn rust, dat begrijp je denk ik wel.
Heerlijk languit liggen snurken op de bank dat is het helemaal! Ik ben bang dat ik de bank straks moet gaan delen met de bouvier pup. Nu kunnen we er nog met z’n allen op maar dat zal straks wel over zijn voor de kleintjes denk ik, zij moeten dan maar in de stoel van het vrouwtje als ze een uiltje willen knappen. Want de bank is voor de grote jongens !

Ik ben benieuwd hoor !

Met een poot van Spencer.

Met dank aan: Anne Mieke en Spencer
Website: www.four-footed.nl
Datum: 06-02-2011