25-03-2012    

De misknip van de maand

Ja vroeger had je programma’s over de miskoop van de maand, nou ik kan u wel vertellen dat bij mijn wekelijkse knipbeurt er een nieuw programma ontstaan is en wel …”De misknip van de maand” Ik heb de TV bonzen er over aangeschreven en verwacht wel dat die met me in zee zullen gaan, want ik ben natuurlijk wel een kijkcijferkanon.

Vrouwtje denkt altijd dat de trimtafel een luxe zetel is, en dat je stil kan blijven zitten met al die ribbels in je achterwerk, nou niet dus. Af en toe moet je wel eens even van bil veranderen!! Begrip krijg je daar als hond niet voor hoor!! Stilzitten en vooral niet bewegen is haar lijfspreuk tijdens de wekelijkse knipsessies..

Zo werd het tijd om mijn koppie te knippen, maar daar moet dan nog even over nagedacht worden hoe ze het zal gaan knippen, dus ik dacht ….. tijd zat, ik kan wel even gaan verzitten…. Nou dat had je gedacht, voordat ik het wist, hoorde ik knippppp en ging er een stuk van mijn pony af…..Hoppa van overgordijnen naar valletjes ……HEB IK DAT!!!
Dit was echt niet de bedoeling, wilde gewoon een nette stoere coupe! Moet ik zo over straat, ze liggen in een deuk als ze me zo zien, maar het werd nog erger, ze gaf mij de schuld van de misknip omdat ik niet stil zat en ging rustig door om me nog verder te kortwieken ,zogenaamd om de boel te corrigeren…jaja.

Eenmaal buiten bleek het ook wel voordelen te hebben, het bracht een heleboel licht euhh zicht en geen zeer hoofd meer want ik zag nu de lantaarnpalen staan en kon er zo omheen lopen in plaats van er tegen aan.

Als de baas thuiskomt, krijg ik een paar koekjes maar daar moet ik wel even iets voor doen, zoals aan de voet, neer, een pootje geven, maar die avond stonden de vraagtekens boven baasje zijn hoofd toen ik al zijn aanwijzingen in 1 keer begreep, ach ja ik gokte altijd maar als ik aan de voet moest ….was niet zo moeilijk hoor want baasje heeft maat 46 dat kon niet missen! Maar zelfs de kleinste aanwijzingen kon ik goed zien en leverde flink wat koekjes op….. Dus niks misknip ….houwen zo ….Nu het vrouwtje nog overtuigen…..

Datum: 25-03-2012