04-09-2011    

Lig je lekker op de bank, krijgt ze het opens in haar hoofd om wat actiefs met me te gaan doen, dus na enig aarzelen sta ik op kijk haar aan en denk van moet dit nou echt? Ja hoor ze jodelt aan alle kanten van Xeroooo kom dan we gaan spelen met de bal.

Nu moet u weten voetballen is nu niet direct, mijn ding, ik laat graag een ander voor me werken. Ik vind als iemand de bal wegtrapt, hem zelf ook maar weer op moet halen, ik ben tenslotte geen ballenjongen.

Maar goed op naar buiten, blij staat ze te springen met de bal, zo van leuk hè Xero ,kom op pak hem dan!! Ach een paar passen lopen wil ik wel maar de rest doe je maar zelf hoor vrouwtje. Weer dat hoge blije stemmetje dat me aan vroeger doet denken als ik een plasje moest doen op het gras. Ik kijk haar aan en ik denk mens hoe verzin je het.

Teleurgesteld zegt vrouwtje ……had zo graag een leuke foto van jou gemaakt met de bal.

Ach ja wie ben ik dan hè….loop even naar binnen, en pak mijn piepbal, nou u wilt het niet weten wat dit voor vreugde kreten teweeg bracht…. Camera in aanslag en klikerdeklik en goed zo Xero, goed zo jongen.

Na me weer genoeg uitgesloofd te hebben met die piepbal denk ik nu is het genoeg, de voetbal en de tennisbal worden bij me neergelegd en ze kijkt me nog even hoopvol aan …. Maar ik denk ja dahaagg en ga er eens rustig voor liggen.

Wat schertst mijn verbazing, die foto’s werden op Hyves gezet en binnen no time kwamen er meer foto’s van bouviervoetbalspelers bij….Goh ik ontdekte dat er veel talent bij zat, zoals linkse en rechtspotige spelers, ervaren koppers, ballen bewonderaars en ballen dragers en een snelle jongen die een mooie pass met een tennisbal weggeeft.

Ik kreeg gelijk een trainersgevoel over me zag het helemaal zitten..ikke “Xero”de generaal … De Rinus Michels onder de bouviers.

Aandachtig kijk ik naar het vrouwtje achter de computer, haar lippen krullen omhoog en ze heeft me toch een lol als ze een tip krijgt om een voetbalmat met opstelling van het bouviervoetbalteam te maken.

Ik loop naar haar toe en zeg dat ik wel wat voor de job als trainer voel…. Ze kijkt achterom en ik krijg een aai over mijn kop …. Tja wat zal dit nu toch betekenen? Ze kan eigenlijk niet om “ de generaal” heen toch?!

Ach ,ik wacht het maar af, dus loop ik rustig naar de bank…bank….bank?? Ja dat is te gek, daar hoor ik op…”de trainersbank “ dat is echt wat voor mij en met een blij gevoel stap ik de bank op en droom van mijn eigen voetbalteam!

Groetjes van “De Generaal”


 

De spelers en hun baltechniek

Onze keeper Enjoy van Jan en Anja
Onze Rechtsachterspeler Bo van Jolanda en Ary


Onze rechter centrale verdediger Goya van Vera


Onze Linker Centrale Verdediger Sammy van Annemieke en Rob
Daarna samen in volle training met onze rechtercentrale middenvelder Arie
Onze Linksachter Sangha van Marie-José


Onze Rechtshalf Nivah van Kathy


Onze Centrale Middenvelder Arie van Annemiek en Rob


Onze Linker Centrale Verdediger Ziggo van Kirsten


GOALLLLLLLL


Onze Linkshalf Babs van Zavage


Babs speciale tackle techniek die ze aan onze reserve speler Cobus uitlegt


Onze Linkerspits Rodan van Loraine


Onze aanvoerder en rechterspits Jazz van Carin 

Onze Reserve spelers

Gina van Hennie


Macho van Silvia


Casanova van CorryCobus van Zavage


Sammy en Boris en Barrie (onder) van hun baasjes....


Barrie

 

Verzorging

Kyra van Marie José

 

Grensrechter

Dazzle van Frans

Trainer

"De Generaal"


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen heel erg bedankt voor de foto's die ons toegestuurd zijn om het
Nederlands boeffie-elftal te kunnen opstellen!!!

Dikke knuffels van mij  xxx Xero euhh ik bedoel..."De Generaal" 

Datum: 04-09-2011