21-08-2011    

Hallo allemaal,

Een tijdje geleden had ik een verhaal op mijn prikbord Bikers for Animals staan (BFA)  Want de BFA mensen doen een heleboel voor dieren die het zeker niet zo goed getroffen heb als ik bij mijn baasjes, omdat deze Bikers diverse spulletjes verzamelen voor hulpbiedende instantie's die dus geen subsidie ontvangen, dacht ikke en mijn vrouwtje gelijk aan de spulletjes van mijn baasjes hun vroeger boeffie Boris. Die had zoveel speeltjes en knuffels gekregen dat het mij en mijn baasjes het een goed idee leek om deze spulletjes aan de BFA te geven,  juist omdat zij en die andere instanties  hondjes een beetje te kunnen verwennen met onze speeltjes die wij toch niet meer gebruiken.

Vrouwtje heeft alles gewassen en gedroogd (oke behalve die grote groene krokodil want die vond ze nog op het laatste moment hihi) en men Doggy een email gegeven...Die heeft weer contact gezocht met meneer Paul, zodat die onze knuffels bij ons thuis kon afhalen.

Dus na onze vakantie heeft Men Paul contact gezocht met mijn vrouwtje en een afspraak gemaakt wanneer hij de knuffels kon ophalen.  Zaterdagochtend was het zover, vrouwtje heeft (jaha onder toezicht van mij) alles keurig in een plastic zak in de gang gezet, en toen men Paul aanbelde, hem deze knuffels overhandigd zodat hij andere hondjes blij kan maken.

Ik zal het emailadres van men Doggy hier nog even bijzetten...wie weet dat er nog wel een paar hondjes en baasjes zijn die nog speelgoed of dekens, vlooienbandjes of andere spulletjes hebben liggen die ze nooit meer gebruiken, en aan de BFA willen geven.

Emailadres van de voorzitter van de BFA: doggy@bikersforanimals.n


Ziejuuuuu  XXXXX Xero

Datum: 21-08-2011