14-08-2011    

Hoi allemaal,

Hier Indy, ik had Loes beloofd mijn bevallingsverhaal op te schrijven. Op 21-06 2011 zijn Jagger en ik de trotse ouders geworden van 6 kinders. We hebben 2 jongens en 4 meiden gekregen, natuurlijk de mooiste van de hele wereld. Ik ben op 21-06 bevallen maar een aantal dagen daarvoor voelde ik me al onrustig en wilde graag de tuin omspitten. Ik was er maar druk mee, waar kon ik nou een mooi hol graven? Eindelijk had ik een plekkie gevonden, maar daar waren de benenmensen niet zo blij mee. Niet dat het mij wat kon schelen, ik moest tenslotte bevallen, hun niet. In de kamer stond wel een mooie werpkist maar daar wilde ik alleen in uiterste nood gebruik van maken. Wat wel heel gezellig was dat één van de vrouwtjes steeds bij mij beneden sliep. Ik kreeg het nog voor elkaar ook, om het matras in te pikken. Nou ja en toen begon het dus, ik heb Kathy die op de bank sliep om 4:00 wakker gemaakt door een koude natte neus in haar gezicht te duwen… haha
Ik wilde persé naar buiten naar dat hol, en ik kreeg het voor elkaar dat de buitendeur open bleef staan. Nou ik kan jullie vertellen dat kinderen krijgen behoorlijk pijn doet! Ik hijgde me suf en kreeg steeds meer buikpijn. Om 7:00 kreeg ik persdrang en om 9:00 is de eerste meid geboren! Ik heb maar even goed de vaart erin gezet, om 13:00 waren de andere 5 kinders ook geboren, zo! En ik maar denken dat het klaar was, maar ik hield maar persdrang. Zou er dan nog 1 komen?? De baasjes hebben me nog een spuitje gegeven om m’n buik schoon te maken, maar je raadt het al.. ik bleef persen. Toen werd er besloten dat ik , vers bevallen moeder, toch maar even naar de dierendokter moest komen. Wat een gedoe zeg, je denkt toch zeker niet dat ik zonder mijn kinderen weg ga?! Huppatee allemaal de auto in, en mensen.. daar kreeg ik me toch weer buikpijn. In de auto of niet? Ik pers het eruit! En ja hoor.. 2 stukken placenta kwamen eruit! Wat een opluchting. Voor alle zekerheid hebben ze toch nog even naar mijn buik gekeken met een echo, en ik was helemaal leeg. Het baasje kreeg nog een paar spuitjes mee.. en dat allemaal voor mijn buik.
Toen we weer thuis waren heb ik al mijn kinders even goed gecontroleerd en ben ik er lekker bij gaan liggen. Zo nu eerst maar eens even lekker slapen. De twee benen mensen hebben heel veel foto’s gemaakt, hier waren ze 1 dag oud.


Zijn ze niet prachtig?

Ondertussen zijn ze alweer 7 weken! Ze doen het alle 6 geweldig. Wel worden ze wat vervelend.. als ik even rustig de tuin in loop komen ze allemaal in volle vaart achter me aan, bespringen me, en hangen zo te drinken! Best pijnlijk hoor. Het opvoeden is begonnen, ze weten namelijk ook hoe ze moeten graven.. Van mij mogen ze hoor, maar de baasjes vinden dat wat minder. Met balletjes spelen vinden ze helemaal leuk, of elkaar aanvallen.. ach zolang ze maar niet de hele dag aan mij hangen vind ik het prima! Gelukkig nemen de baasjes ze soms even mee, heb ik lekker rust! Ik ben ondertussen ook al even mee geweest het bos in, even wat anders, even lekker rennen…
Over een weekje is het weer voorbij, we hebben voor elke pup een leuk baasje bevonden, ik ben in ieder geval blij met ze! Ik heb vernomen dat 1 van mijn dochters hier blijft wonen, dat is toch ook wel heel leuk! Nog even wat foto’s van hoe onze prachtige kinderen er nu uitzien..

De mannen:
En de dames:
Dikke knuffel Indy

Met dank aan: Indy en haar vrouwtje Kathy
Website: www.boeffieshome.nl
Datum: 14-08-2011