07-08-2011    

Hallo lieve Xero….eindelijk heeft Vera eens tijd gemaakt om mij eens netjes voor te stellen op jou prikbord! Ze had het Loes wel vaak beloofd..hihi.

Voor degene die mij nog niet kennen….Ik ben bouvier Goya!
Mijn hele naam luid: Anco-Goya-Luna van Nomacasso. Ik ben geboren bij Cees en Jaenet in Vleuten. Ook heb ik nog 2 lieve broertjes, dat zijn 2 blondjes. Toen ik 8 weken oud was ben ik bij mijn baasjes in Leiden gaan wonen.

Daar heb ik het erg naar mijn zin! Als pup heb ik weinig gesloopt…op een paar plintjes na, maar die moesten toch een verfje hebben. Op de hondenschool heb ik ook gezeten en ik heb netjes al de gehoorzaamheid cursussen gehaald! Boven wonder volgens Vera, want ik had die tijd nogal eens houten oren!!!!

Wij gaan vaak naar het strand van Noordwijk, daar wonen wij vlakbij. Mijn baasjes zeggen vaak dat ik eigenlijk een zeehond had moeten zijn. Zwemmen is mijn grootste passie.
Ook speel ik graag met Dyan…het kleinzoontje van mijn baasjes! We halen samen streken uit, of spelen samen met de bal! Ik geef hem altijd kusjes als hij bij ons komt.

Spelen met Myla doe ik ook heel graag, zij is de Golden retriever van de zoon van mijn baasjes. Zij is nu 7 maanden en ik heb heel wat te stellen gehad met haar. Ze groeit als kool en ik hoef nu niet meer zo heel voorzichtig met haar te doen!!
Op stap met mijn vriendjes vind ik ook heel fijn, we gaan dan wandelen en zwemmen in Clingendael! Onze vrouwtjes maken dan veel foto’s voor onze site!
Over bijna 2 maandjes wordt ik alweer 5 jaar!

Over mijn verdere belevenissen vertel ik een andere keer wel uitgebreider. Wij hebben nu vakantie, dus gaan er regelmatig op uit! Gisteren nog naar het Valkenburgsmeer geweest, lekker water hebben ze daar joh!

Nou dit was het voor nu…..tot snel!

Met dank aan: Goya en zijn vrouwtje Vera
Website: www.goyasplace.nl
Datum: 07-08-2011