29-05-2011    

Hoi allemaal,

Ja dit is de eerste keer dat ik een stukje mag schrijven. Ik ben dus Bink, nu nog een binkie, ik ben een Golden retriever. Iets heel anders dan mijn grote zus Blossom. Eind september ben ik hier komen wonen. Ik had 1 broertje en 3 zusjes. Toen mijn baas en bazinnetje me kwamen halen was ik de eerste die bij mijn moeder weg ging. Vond het wel erg verdrietig hoor zat ineens in een auto bij iemand op schoot en die zei maar je bent lief hoor Bink. Nadat ze dat een aantal keren had gezegd dacht ik ineens dus ik heet geen puppie maar Binkie. Nou leuke naam voor zo.n stoere vent als ik. Na een tijdje stopten we en gingen we een huis in, In de gang kwam er een enorme zwarte hond op me af. Schrok me een hoedje had alleen nog maar van die blonde honden gezien. Maar kreeg gelijk een enorme lebber over mijn koppie heen, dus de angst was gauw weg. En nu ja nu is ze echt mijn grote zus. Ik mag alles bij haar. In haar poten bijten in haar nek en ik heb zelfs een keer in haar neus gebeten, maar dat vond ze geloof ik niet zo leuk ze begon te huilen.

 Ja weet ik veel, als ik dat bij mijn moeder deed kreeg ik op mijn kop, maar Blossom, nee die is noooooit boos op me. Zo klein was ik toen ik bij ze kwam, ik was 8 weekjes en 8 kilootjes. Waar ik in zit is mijn bench daar moet ik snachts in slapen en als het vrouwtje weggaat moet ik er ook in. Vind het niet erg hoor maar wel als ze Blossom uit gaat laten en mij erin stopt .Ik wil meeeee.Ik had wel vlug door dat ik hier ook buiten moest plassen, een paar keer heb ik het op het kleed gedaan, maar daar waren ze niet blij mee. Kijk poepen doe ik buiten want dat kan behoorlijk stinken dus dat doe ik echt niet in huis. Heb ik echt nog nooit gedaan. Hier ben ik met mijn grote zus aan het spelen. We hebben een berg speelgoed joh, pieppoppetjes, ballen touwen noem maar op. We hoeven ons niet te vervelen. Mijn tanden heb ik ook al allemaal gewisseld. Elke keer als ik aan het kauwen was viel er weer een tand uit. Een poosje ging het niet zo goed met kauwen maar nu met al die mooie tanden gaat het weer goed. Eten he, eten dat vind ik wel zo lekker. Eerst kreeg ik 4 keer per dag eten smullehh , maar toen nog maar 3 keer en nu nog maar 2 keer per dag en ja savonds voor het slapen gaan nog een beetje eten. Ik lust er wel pap van. En nu, nu ben ik alweer 5 en een halve maand oud en 21 kilootjes. Zie je nu wel dat eten is echt wel ergens goed voor. Ik wil echt wel een grote Bink worden. Vorige week ben ik voor het eerst naar school geweest. Was al wel een paar keer met Blossom mee geweest om naar haar te kijken, maar nu moest ik zelf. Netjes naast het vrouwtje zitten. We zijn met zijn 4 tjes in de klas maar er komt al gauw nog een puppie bij. We moesten volgen aan de lijn, nou dat kan ik echt wel.

En dan zitten en weer volgen. Links om, rechts om en ik moest af gaan maar dat lukt nog niet zo best, ja met een koekje voor mijn neus wel. Blossom was niet mee geweest want die was ziek. Had smorgens lekker lopen kotsen in de kamer, nee die moest thuis blijven. Bij mij in de klas zitten een stafford, een bouvier, een labrador, die is lekker wild joh net als ik,alleen dan nog drukker. Ik ik vind dat ik het toch wel erg goed deed hoor. Alleen toen we in de kantine waren, ik was bij het vrouwtje, die had worst in haar zak, en toen kwam die labrador ook, nou dat wilde ik even niet.

Even heel boos geworden. Maar toen leerde het vrouwtje ook weer wat. Sammy/Jo die geeft daar ook les aan honden, zei tegen mijn vrouwtje dat het haar schuld was, Jaja Bink het was ook mijn schuld. Dankje wel Sammy voor het corrigeren van een baasje helemaal mijn fout. gewoon stom van me om je vast te houden. Maar zo zie je maar, ook baasjes zijn nooit te oud om te leren.

Hier onder nog wat fotootjes van de les. Morgen ga ik er weer heen. Dan horen jullie wel wat ik er weer bij heb geleerd. Nog even deze foto wij samen in de sneeuw. Heerlijk was dat, maar nu is er geen sneeuw meer alleen maar regen regen en nog eens regen.

Nou doei een poot en een lik van mij

Met dank aan: Bink, en zijn vrouwtje Marja
Datum: 29-05-2011