29-05-2011    

Blaf Blaf Hallo mensenvriendjes en hondenvriendjes.

Spike hier, ik wil graag vertellen hoe mijn verjaardag is geweest. Ik wist eerlijk gezegd niet eens wat een verjaardag is maar vrouwtje zegt dat dat de dag is dat je een jaartje ouder word. Nou in dat geval ben ik op 24 mei 5 jaar oud geworden.

Het begon s'ochtend al vrouwtje werd wakker, baasje was al naar zijn werk, en ik kreeg een uitgebreide knuffel en vrouwtje zei: Gefeliciteerd Spike, Pff ben je alweer 5. Nou dat is compliment zeg niet dus maar ik voel me ook geen 5. Ik heb nog genoeg energie naja s'avonds had ik dat niet meer.Maar in ieder geval toen vrouwtje en ik waren uitgekroeld zijn we lekker naar het park geweest. Oh wat was dat leuk is mocht loslopen van vrouwtje en uiteraard heb ik daarom extra goed geluisterd. Ook hebben we op een open veld met takken gespeeld. Ik was blij dat we naar huis gingen en ff lekker kon slapen. Toen ik weer wakker was heb ik nog een lekkere buffel oor gekregen. De rest van de middag heb ik liggen uitrusten.

S'avonds had ik al door dat we weer weg gingen en dit keer ging het baasje ook mee. En wat was ik blij want we gingen met de auto weg, oh wat vind ik dat leuk. En toen ging de auto stoppen en zag ik waar we waren oh wat leuk hier gaan we vaker lopen. Weer mocht ik loslopen en hebben we met takken gespeeld. En toen gingen we weer naar huis.
Maar de dag erna was het weer feest vrouwtje en baasje pakten allemaal spullen in en we gingen weer weg met de auto. En jippie we gingen naar het strand wat fijn. Daar mocht ik weer loslopen en hebben we lekker met een tennisbal gespeeld. En daarna gingen we naar oma, de moeder van vrouwtje, daar ging ik ff uitrusten. En toen gingen het vrouwtje, baasjes en oma even weg dat vond ik minder leuk. Maar van oma kreeg ik toen een bullepees dus was ik weer helemaal blij.

Dit was mijn super verjaardag.

Poot van Spike.

Met dank aan: Spike en zijn vrouwtje Claudia
Datum: 29-05-2011