22-05-2011    

1 jaar later 4 jan, 15:49
Alweer een jaar geleden dat ik geschreven heb, maar net als vorig jaar gaat ook nu de hondenschool weer beginnen. Donderdag 5 januari start Blossom met haar EG/B jaja in een jaartje tijd heeft ze haar puppie diploma gehaald als beste pup geslaagd. Afgelopen november heeft ze haar EG/A gehaald en als tweede geeindigd. En nu..................

op naar het volgende diploma. Dan moet ze een beetje meer los naast lopen, maar ik moet zeggen het gaat steeds beter. Ok met het los rennen komt ze vrij vlug weer terug. Wel af en toe even een rondje rennen maar ze komt wel weer voor. Verder is ze nog net zo ondeugend als een jaartje geleden. ze haalt nog steeds de raarste streken uit. Op de eettafel liggen, in de vensterbank gaan liggen tussen de kerstspullen als je een stoel aanschuift om op te gaan zitten zit Blossom er als eerste op. Ondertussen is ze al 2 keer loops geweest en ze weet het nog niet maar.............................over 3 weekjes gaat ze onder het mes dan wordt ze gesteriliseerd. Deze keer valt het wel mee met de schijnzwangerschap ze heeft veel afleiding van Bink en in tegenstelling tot vorige keer, toen at ze helemaal niet meer wil ze nu liever heel de dag door eten. Het gaat erin als koek, ja dat lust ze ook maar dat krijgt ze niet. Samen met Bink maakt ze de kamer geregeld onveilig. Ja ja Bink. Bink woont nu alweer 3 maanden bij ons. Vanaf de eerste seconde waren Blossom en Bink grote vrienden.

Ze spelen er lustig op los, niet de hele dag want er moet ook tijd zijn om te slapen anders kunnen we niet groot groeien. Ondertussen is Bink in 3 maanden tijd al zo.n 12 kilootjes aangekomen . Hij wordt volgens ook echt wel een hele BINK. Het liefst ligt hij languit op de bank te slapen, en als we weg moeten en s nachts slaapt hij nog heerlijk in de bench. We hebben het 2 nachtjes geprobeerd zonder bench maar dat is niet zo.n succes. Dan gaan de plantjes eraan en dat willen we niet. Ook Bink gaat haast naar school die gaat zonder 9 januari beginnen met de puppycursus. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen, ik denk met een stuk hondenworst in mijn zak dat hij niet bij me weg is te branden. Want in Bink zijn leven is eten toch wel heel erg belangrijk. Dat is echt zijn grootste hobby. Verder zijn ze met het oudjaar helemaal niet bang geweest van het vuurwerk. We zijn uit hekelingen naar huis gewandeld en ze waren nog er veel vuurwerk aan het afsteken maar we zijn gewoon doorgelopen en er verder geen aandacht aan besteed en dat ging super. Dat was het wel zo.n beetje ga nu weer wat meer schrijven zeker over de komende cursussen voor de honden.

Met dank aan: Blossom, Bink en hun vrouwtje Marja
Datum: 22-05-2011