15-05-2011    

Hey vriendjes en vriendinnetjes van Xero,
We zijn gevraagd door het vrouwtje van Xero om een verhaaltje te schrijven over wie we zijn. Nou, dat zullen we jullie nu eens snel gaan vertellen.

 Ik ben Beau,

een zwarte bouvier van november 2007. Ik ben volgens mijn vrouwtje erg lief en speels en ontzettend ondeugend! Ik word dus...........

 in november alweer 4 jaartjes jong. Tot vorig jaar augustus woonde ik alleen bij mijn vrouwtje en de andere baasjes maar in augustus is daar dus mijn vriendinnetje, Chica bijgekomen.

Ik ben dus Chica,

een blonde boef van juni 2008 en woon dus nu bij Beau en haar baasjes. Ik heb tot vorig jaar dus bij mijn baasje en vrouwtje in Stramproy gewoond maar helaas werd mijn vrouwtje heel erg ziek en is ze dus naar de sterrenhemel gegaan.. Nu woon ik dus bij Beau en haar baasjes.

Samen doen we veel ondeugd uithalen… Zoals heel veel spelen dat er wel eens wat omgaat, want ja we zijn toch bouviers he. We houden heel erg van wandelen, spelen, knuffelen en spelen in de ren in het park. Kunnen we heerlijk achter de frisbee en de voetbal aan stormen zonder dat we bang moeten zijn dat er iets tegen de vlakte gaat… Tenzij het de baasjes zijn die ons in de weg staan, hihi…

Verder doen zowel Chica als ik aan hondensport. Ik ben de actievere hond, ik ga lekker met mijn vrouwtje naar de Breitensport, een combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid en ik vind dat erg leuk. Lekker hard rennen en springen en ga zo maar door. Nu doen we dat even niet omdat mijn vrouwtje niet zo goed kan lopen op het moment. Maar nog even volhouden en dan mogen we weer. En dan kunnen we oook weer wedstrijden lopen!
Chica doet gehoorzaamheid met vrouwtje. Chica is niet zo’n renner, dat denk ik tenminste. Maar ze blinkt uit in gehoorzaamheid hoor. Gelukkig dat we elkaar daar zo goed in aanvullen..

Zo, dat was ons voorstelrondje! Is het goed zo Xero? Geef jij je vrouwtje Loes maar een dikke bouverknuffel van ons!!

Pootjes van Beau en Chica

Met dank aan: Beau en Chica en hun vrouwtje Mara
Datum: 15-05-2011