15-05-2011    

Nou eindelijk was het gisteren zover..........................ik mocht naar school. Vol spanning ik mee in de auto, dacht 'smorgens eerst, oh nee he weer een witte wereld mag ik dadelijk weer niet naar school. Maar het ging door. Eerst even een bakkie doen zeiden baasje en vrouwtje was er daar gelukkig nog een kleine meid net als ik, nou ja net als ik ze was een beetje kleiner nog maar 11 weken, en ik ben al weer 20 weken. Ik lekker met haar spelen begint ze toch na een tijdje tegen me te grommen. Vond het niet leuk meer om te spelen, maar daar trek ik me niets van aan hoor ga gewoon door. Toen eindelijk na de koffie daar gingen we, met me nieuwe riem om mijn nek, geen prettige hoor als ik ga trekken zit hij strak om mijn nekje. Dus wij hup dat witte natte veld op. Moest met mijn kontje in het koude natte gras gaan zitten en het vrouwtje naast me. Voor ons stonden.................
 
mijn juffies Irene en Sonja. Irene ken ik wel dat is mijn kapster en het vrouwtje van mijn zus Lotte. En daar gingen we hoor volg zei ze en ik er naast. Gelukkig had ze lekkere worst in haar zak zitten, dus ik er naast wandelen. En daar ging het recht, en dan weer links en dan weer rechtsomkeert en linksomkeer. We hebben in iedergeval stevig gewandeld daar op het gras. Oja voor ik het vergeet er kwamen ook nog allemaal mensen naar me kijken ze zeiden allemaal hun naam maar die ben ik vergeten hoor. Was wel gezellig er was ook een klein meisje bij. Heb ze allemaal even begroet en kreeg van allemaal een aai,mmmmmmmmmm heerlijk. Toen we klaar waren met dat gewandel gingen we naar een ander veld en daar mocht ik even spelen met Olivier, een leuke hond met wie ik lekker heb lopen rennen. Ik dreef helemaal en toen zijn we terug gegaan naar de baas. Die stond op ons te wachten bij de kantine, je weet wel waar hij een bakkie gaat doen. Daarna lekker in de auto weer naar huis want ik was best wel moe hoor. Heb thuis nog even lekker gegeten en toen languit op de vloer slapen. Nu even iets anders, vorige week is mijn poezenvriendje Gozer dood gegaan. Hij viel de laatste tijd al steeds neer in de kamer en dan deed hij zo raar.

Het vrouwtje zei dat hij epilepsie had. Maar vorige week viel hij eerst helemaal van de trap af, dus alle treden naar beneden. Was best wel zielig, en 2 daagjes daarna viel hij weer van het kastje, ging hij ook weer zo raar liggen . Toen zijn het vrouwtje en het baasje naar de dierendokter met hem geweest en nu is hij in de dierenhemel bij Gypsy. Heeft hij gelukkig geen pijn meer. Nu weer even over thuis, ze hebben een hek op de trap neer gezet. Nu kan ik niet meer bij Ziggy komen als hij op de trap zit, maar volgens het vrouwtje is het belangrijker dat ik niet op die trap ga lopen. Is niet zo goed voor mijn botten. Maar nu gaat het vrouwtje af en toe iets langer naar boven, de was doen........................wat dat ook is. EN ik maar onder aan die trap op haar wachten. Maar als ze dan beneden komt krijg ik een koekje omdat ik zo'n grote meid ben geweest. Weet je wat ik ook kan......de deur openmaken naar het halletje. Als je omhoog gaat staan op je achterpoten en je met je ene poot op die knop gaat, huppie gaat de deur open. Kan ik weer even lekker een schoen of laars pakken. Van de week was het vrouwtje ook iets aan het snijden op de gootsteen. Liep ze even weg, om een zakje te pakken dus ik huppie me poten op de gootsteen en vlug even een flink paar stukjes van die worst gepakt. En dan is het natuurlijk weer, foei Blossom dat mag niet. Dat zeggen ze altijd als ik iets doe wat niet mag.
We hebben thuis ook een aquarium he daar zitten toch mooie vissen in, af en toe......

 ga ik op mijn kontje er voor zitten en naar de vissen zitten kijken het lijkt af en toe net of ze ook naar mij kijken. Zo lig ik 'savonds altijd op de bank bij de baas. Ik heb hem dan heel de dag moeten missen dus ga ik even lekker bij hem liggen.

Nou dat was het weer.

EN donderdag...................................dan ga ik naar de kapper dus DONDERDAG NIEUWE FOTO"S VAN DEZE KNAPPE MEID!!!!!!!!!!!!!!!!

kusje van mij

Met dank aan: Blossom en haar vrouwtje Marja
Datum: 15-05-2011