08-05-2011    

Hoi allemaal,

Hier even een berichtje over mijn vriendje Gizmo. Op zondagavond zo rond de klok van 10 gaat Gizmo meestal met zijn baasje Luc het laatste plasrondje doen voor de nacht. Nu denkt u natuurlijk tja Xero dat is toch goed, ja dat is ook goed alleen die avond kwamen ze een meneer tegen met een grote Deense/duitse dog. Nog niet zo probleem maar die Dog vond Gizmo niet zo aardig en trok zo hard aan zijn riem dat het baasje van de dog hem niet meer kon houden en zo viel de Dog mijn vriendje Gizmo aan.
Gizmo zat in de grote mond van de Dog , die begon te schudden en toen heeft Gizmo zijn baasje Luc zo snel als het kon, Gizmo uit de bek van de dog gehaald en zo Gizmo zijn leven gered. Pfff gelukkig was meneer Luc zo sterk anders had mijn vriendje  misschien wel niet meer geleefd. De baasjes van Gizmo zijn die avond gelijk naar de dierenarts gegaan en die heeft Gizmo geholpen. Het was niet leuk wat Gizmo eventjes moest ondergaan bij de dierenarts, en hij had veel pijn en zocht troost bij buuffie Ilse. Dus pijnstillers een antibiotica kuur en een nietje in zijn rug en Gizmo kreeg te horen dat hij 14 dagen niet met andere hondjes om mocht gaan.

He toffe Gizmovriend hopelijk genees je weer helemaal snel en zodra de 14 dagen om zijn gaan we weer samen aan de wandel he. We doen het dan wel rustig aan, maar ik mis je wel hoor als je niet mee uit wandelen gaat. Ik sta dan voor de voordeur bij je en huil dan een beetje omdat ik verdrietig ben dat ik je die dag niet zie. Maar volgens  mijn en jou vrouwtje komt het langzaamaan weer goed met je.

Hier en paar foto's van mijn gewonde vriend!

aan zijn linkerzij zit nog een grote wond en op de volgende foto ziet u zijn zere rug

Beterschap Gizmo eneuhh ik stuur mijn vrouwtje wel weer ff langs met een plakkie worst.

Pootje van mij je vriendje Xero

Met dank aan: Gizmo, Luc, Ilse en Tasha
Datum: 08-05-2011