08-05-2011    

Hoi Hoi

Ik zal mij even voostellen: ik ben Vidar Bayla van de Boefjespolder en ben op 23 aug 2008 geboren. Mijn baasjes zijn Arie en Jose speijer en wij wonen in Vlaardingen.
Ik heb hier ook nog 2 vriendjes dat zijn de shih tzu`s Luna en lorenzo zij zijn moeder en zoon. Ik kan hier ook altijd lekker los lopen vind dat heerlijk kan ik lekker raussen en als het regent heerlijk prutschuiven! Alleen als de schaapherder met zijn schapen hier lopen doet mijn vrouwtje mij even voor de zekerheid vast! Mijn bal is mijn alles vrouwtje neemt hem dan ook altijd mee met de wandelingen die wij iedere dag heerlijk maken !
Mijn vrouwtje zeg ook wel eens dat ik een echte boef bent maar dan kijk ik haar met mijn grote bruine ogen aan van wie ik!!! Ik spring nog graag bij mijn vrouwtje op schoot maar weegt inmiddels 50 kilo dus is ze niet altijd blij mee wel als ik het zachtjes doe hoor. Wij gaan als het mooi weer is ook met de boot weg krijgen we alledrie zo`n oranje ding om wat ze zwemvest noemen,maar dat is voor als we in het water vallen en het hard stroomt!
Vrouwtje noemt mij ook altijd de liefste boef die er is maar zal ik eens wat zeggen dat gaat veranderen want we krijgen er een boevenpup bij en dat word ook de liefste boef, heeft mijn vrouwtje de twee liefste boeven die er zijn hihihi. De boevenpup is een meisje en komt ook bij de boefjespolder vandaan maar daar moeten we nog een paar weekjes op wachten want zij is nu 4 weekjes oud. Zo nu weten jullie een beetje wie ik ben en wat ik zoal doe.

Een hele dikke knuffel van mij.

Met dank aan: Vidar en zijn baasjes Jose en Arie
Datum: 08-05-2011