08-05-2011    

Hallo, ik Joy Bayla van de Boefjespolder wil me even voorstellen.
Ik ben geboren op 25-06-2007.Ik kwam uit een nestje van 10 puppies.7 zusjes en 2 broertjes. Mijn mama is Bayla Mayka v/d Boefjespolder en mijn papa is Jadon van Looally.
Toen ik 8weekjes oud was ben ik bij mijn mama weggegaan naar mijn nieuwe baasjes in zuid-limburg. We wonen vlak bij het bos waar we dagelijks ons rondje lopen,een heerlijke speelweide erbij waar we lekker los kunnen. Ik ben tot 19-10-2008 alleen geweest bij mijn baasjes,toen kwam mijn broertje bij ons wonen. Zijn naam is Dodge-Bayla v/d Boefjespolder. Hij is 23-08-2008 geboren. We hebben dezelfde mama, Dodge zijn papa is Ben van Looally. Hij kwam uit een nestje van 9 pups. 5 broertjes en 3 zusjes. Het is een echte dondersteen zegt het vrouwtje. Maar net zo lief als ik hihi.


We maken nooit ruzie,kunnen alleen wat hard tekeer gaan met spelen,maar dat is maar show hoor. We zijn echte vriendjes,kunnen niet zonder mekaar, Dodge ligt wel veel bij de baasjes maar komt toch dan wel even kijken waar ik ben. Ik ben niet zo’n druktemaker, lig liever in mijn mandje. Weten jullie dat onze baasjes extra voor ons een huisje gekocht hebben op wielen zodat we mee op vakantie kunnen. We zijn een keer naar een pension geweest, was ook wel goed gegaan, maar vrouwtje vond het maar niks. Nu kunnen we dus overal mee naar toe. En wij gedragen ons dan ook zoals Bouviers zich altijd gedragen ,netjes en rustig en laten zien dat we weten hoe het allemaal hoort!!!!!

Zo,dit is alvast een beginnetje, vrouwtje heeft gezegd dat ze wat verhaaltjes wat wij meemaken zal proberen door te sturen.

Dikke pootjes van Joy en Dodge.

Met dank aan: Joy en Dodge en hun baasjes Ans en Marcel
Datum: 08-05-2011