01-05-2011    

Fjury
We zijn trots om Fjury de moeder van onze kennel te mogen noemen, ze is ook de mama van Kitana (= pup uit het K-nest). Fjury heeft ons vanaf het begin veel vreugde gebracht. Zo hebben we samen het volledige gehoorzaamheidsprogramma doorlopen en zijn we nog steeds actief op wedstrijden in programma 2. Ze toont ook steeds een ongelooflijke 'will to please' in alles wat ze doet. Zo slaagden wij van de eerste maal op de rasstandaardtest toen Fjury bijna 4 jaar was. Verder op jachtgebied ervaren we dat Fjury werklustig en gedreven is, goed gebruik maakt van haar natuurlijke instincten, het dolgraag en met volle overgave doet.
Op tentoonstellingen zien we dat Fjury buiten haar werkkwaliteiten ook qua uiterlijk en bouw voldoet aan de rasstandaard en mooie resultaten behaalt. Buiten al deze resultaten toont Fjury zich ook nog als ideale gezinshond, die zoet is voor de kinderen en loyaal tegenover zijn baasjes.

Foto's Fjury
Kitana

Kitana is een leverkleurige pup die we gehouden hebben uit ons K-nest, ze is dus een dochter van Fjury. Aangezien ze nog een pup is, valt er over resultaten nog niet te spreken. We bouwen nu volop aan onze band met elkaar. We merken dat Kitana snel leert en veel aandacht heeft voor haar baasjes, dit zijn alvast ingrediŽnten voor succes op vele gebieden.

Foto's van Kitana 

Met dank aan: Fjury, Kitana en hun baasjes Tessa en Danny
Website: www.fjurysdream.be
Datum: 01-05-2011