01-05-2011    

Ik ben Roxy en ben een bouvierteefje van bijna 7 jaar. Toen ik 9,5 week was hebben mijn baasjes me opgehaald in Nijverdal. Ik was een erg angstig boefje maar dankzij mijn baasjes ben ik toch maar opgegroeid tot een liefje zoals mijn baasjes zeggen. We hebben een cursus gedaan de puppy cursus en gehoorzaamheid. Dat ging goed en daarna hebben we behendigheid gedaan. En na twee jaar had ik er geen zin meer in. Nu genieten we samen van de mooie wandelingen en af en toe gaan we lekker een weekendje samen weg.
En dan moet ik mijn baasjes goed in de gaten houden hihihi. O ja en pas geleden ben ik ook nog geopereerd hebben ze een cyste weggehaald. Ja en het was geen pretje toen ik wakker werd en mijn vrouwtje was er niet. Maar gelukkig gauw genoeg kwamen ze me samen halen,en ikke blij. Zo mevr. Loes ik hoop dat U blij bent met mijn klein verhaaltje, en ik doe er ook wat fotoos bij.

Geef Xero een dikke knuffel van mij, en voor U natuurlijk ook een hele dikke knuffel.Met dank aan: Roxy en haar vrouwtje Anita
Datum: 01-05-2011