24-04-2011    

Hoi Xero,

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn wij de Yorkie’s van Four-Footed. Bij ons wonen twee bouviers Spencer is de oudste en Jitse de jongste. Nou we hebben wat te stellen met Jitse hoor ! Hij plaagt ons nogal graag en soms gaat hij bovenop ons zitten…. pfffff.
Het vrouwtje komt ons dan wel redden want we komen maar moeilijk onder hem vandaan.
Natuurlijk laten we wel merken dat we geplet worden maar Jitse zit er niet zo mee.
Hij is ons gegrom al gewend en trekt zich er weinig van aan. Soms rennen we met z’n allen door de tuin dat is echt heel erg leuk !

Jitse is samen met Shirley aan het proberen om de heg te slopen. Dat vinden onze baasjes niet zo leuk….dat is jammer dan want ze gaan er gewoon mee door. Spencer is gelukkig een heel stuk rustiger. Met Spencer doen we altijd het bij ons favoriete spelletje het heet…Bouvier knuffelen !!! Dat vinden we TOP !!!
Natuurlijk zijn we het nu met Jitse aan het oefenen, er zijn maar weinig van ons die dat durven! We hopen er maar op dat alles goed gaat komen met de onstuimige Jitse. Voorlopig verwachten we er nog maar niet te veel van en verschuilen we ons maar zoveel mogelijk achter Spencer als Jitse weer eens een dolle bui heeft.

Xero bedankt dat we op het prikbord van je website mogen staan. Daar zijn we erg trots op !

Knuffie’s van ons allemaal !

De Yorkie’s van Four-Footed


Met dank aan: alle Yorki's en hun vrouwtje Anne Mieke en baasje Ad
Website: www.four-footed.nl
Datum: 24-04-2011