24-04-2011    

Hallo mag ik me even voorstellen ik ben Layka en ik ben op vrijdag 22 april(2011) 16 jaar geworden. Mijn vrouwtje is op vakantie en ik logeer op het ogenblik bij gizmo in westdorpe, het is hier wel fijn hoor ik heb hier een hele grote tuin om in te lopen en geniet van het mooie weer.  Ik mis me vrouwtje wel maar ik weet dat ze me zaterdag weer op kom halen.
Het vrouwtje van Gizmo kan met ons niet ver wandelen want ze zit met haar pootje in het gips hihihihi. Ik moet er wel om lachen hoor er ziet er best wel raar uit.
Normaal woon ik in Axel daar is mijn thuisje, heb daar niet zo grote tuin maar kan daar ook wel wat in tippelen. Ze zeggen dat ik voor mijn leeftijd best nog wel fit ben dat is ook wel zo alleen ben ik een beetje doof en ik zie niet meer zoveel dat heb je als je ouder wordt toch, mensen beginnen dan ook van alles te mankeren.

Ik blijf zo fit dit komt omdat ik een goede verzorging krijg van mijn baasje en dat merk ik echt wordt altijd in de watten gelegd. Als ik bij gizmo kom logeren is het altijd feest ik krijg altijd tussen de middag een exstra stukje vlees en dat gaat er makkelijk in. Gizmo speelt niet met me maar laat me met rust, hij weet dat ik oud ben en dat waardeer ik echt.
Ik ga nu stoppen want ik moet mijn middagdutje doen. Ik blij dat ik me even mocht voorstellen en hopen dat ik nog lang van mijn vrouwtje mag genieten.

Veel liefs Layka

Met dank aan: Layka en haar vrouwtje Astrid
Datum: 24-04-2011