24-04-2011    

Hoi Xero,

Ik heb op je website gekeken en ik vind het echt een te gekke site.
Zoals je weet heb ik ook een eigen website, maar mijn vrouwtje heeft het een beetje druk, dus ze schrijft niet meer van die leuke verhaaltjes. Maar voor jouw wil ze een uitzondering maken.

Ik was verleden week een dagje bij mijn broer Mitch en heb heerlijk met hem in de tuin gespeeld. (op de 1ste foto ik met mitch) Als mijn broer gaat blaffen dan blaf ik met hem mee, dat vindt ik zo stoer. 's middags om 14.00 uur waren mijn baas en vrouwtje er nog niet en ik werd toch wel een beetje boos, dat laat ik dan ook merken. Ik ga dan niet meer spelen en blijf alleen maar in mijn broer zijn mandje liggen. Jammer genoeg snapte Ria (het vrouwtje van Mitch) er niets van, maar 's avonds bracht ze mij weer naar huis.

Ik heb mijn vrouwtje toch maar weer de opdracht gegeven om wat meer aan mijn website te doen en zij heeft mij plechtig beloofd dat ze dat ook gaat doen. komen jullie een keertje kijken en laat dan een berichtje voor mij achter in mijn gastenboek. www.giz-mi.nl

Het is zo ontzettend mooi weer, dus zijn we zondag heerlijk naar het park gegaan en heb ik heerlijk gerend, ik heb er ook een paar foto's van mee gestuurd.

Heel veel plezier en ik kom gauw weer even langs om te kijken.

Ik ga van de week ook naar het strand en dan zal ik een klein verhaaltje en een foto sturen.

Een heleboel likjes van Gizmo

Met dank aan: Gizmo en zijn baasjes Bep en Josea
Website: www.giz-mi.nl
Datum: 24-04-2011