17-04-2011    

Ede:10-04-2011
Geachte hr. X.J.From Looally
Als surfende op het World Wide Web kwam ik op jou website terecht. Overigens mijn complimenten kerel want het ziet er allemaal toppie uit,maar ik stuitte al snel op een aantal foto’s waar ik toch wat meer over wil weten,vandaar dat ik eens een gesprek van man tot man met je wil voeren.

Laat ik mijn eerst even voorstellen, dat blaft wat makkelijker .
Ik ben Ajax von Jabora ,geboren op 22-11-2006 in het zuiden van Duitsland en woon in een pied-ŗ-terres in Ede. Mijn hobby’s zijn knuffelen,wandelen en stok vangen.

Na wat verhalen te hebben gelezen viel mijn oog ineens op een aantal foto’s van een donkere schone en ondergetekende,dus mijn vraag is dan ook “Xero” hoe kom je eraan ? Ik heb niet gemerkt dat ze uit mijn portefeuille verdwenen waren en ook mijn pleegmoeder zegt van niks te weten,maar ik blijf het vreemd vinden dat mijn vriendin en ik hier zo te kijk staan .

Babs is n.l. mijn vriendin en nu weet ik ook wel dat iedere reu graag een foto van haar boven de mand wil hebben hangen ,maar goed er zijn grenzen.
Zo heeft ze ook al eens voor een gerenommeerd boevenblad geposeerd waar ze overigens geen kluif aan heeft verdiend,terwijl er allerlei omhoog gevallen sterretjes megabedragen op hun rekening krijgen gestort voor minder fraai uitziende foto’s ,want zeg nou zelf ,die meid is toch om op te vreten ?

Omdat ik nogal reislustig ben ( zo verblijf ik in het zuiden van het land en dan weer in KroatiŽ ) wil ik toch wel een beetje in de gaten houden wat mijn vriendin allemaal uitspookt tijdens mijn afwezigheid . Nu moet je niet denken dat ik de jaloerse loverboy ga uithangen, maar dit vraagt toch om enige uitleg.

Een mooie vriendin hebben is leuk ,maar je hebt ze nooit alleen, ik zie Babs ook wel eens met een buurjongen voorbij paraderen en dan doet ze ook net of ze me niet ziet . Volgens haar heeft het allemaal niks te betekenen en zijn bouviers nu eenmaal erg knuffelig ,kroelerig en enthousiast naar andere honden toe en heeft ze onze foto’s naar jou bazin opgestuurd omdat ze een verzamelaar is van leuke hondenverhalen, maar dat laatste wilde ik toch even verifiŽren.
Mocht dit allemaal kloppen dan zal ik me als een echte vent gedragen en mag je bazin dit epistel ook gebruiken voor op jou website en anders hoop ik dat je snel contact met me opneemt voor een eventuele rectificatie .


Succes met je website
Poot van Ajax
 

Met dank aan: Ajax en zijn vrouwtje Saskia Weij
Datum: 17-04-2011