03-04-2011    

Hondenpoep

De meeste mensen ergeren zich daaraan, en je hoort dan ook altijd “die vieze honden” ook!!
Maar als hond zijnde kan je er weinig aan doen hoor, je moet toch je ontlasting kwijt he, de enigste manier van opruimen die wij honden weten is OPETEN die hap, maar ook dat wordt door onze baasjes niet gewaardeerd en krijg je gelijk op je kop dat je een vieze hond bent…tja dan blijft er nog maar 1 ding over en dat is dat de hondenbaasjes het zelf moeten
opruimen. Wist u,tegenwoordig zit er al meer gewicht aan onze hondenriem, nu denkt u zeker ohhh hoe kan dat nu….nou kort verklaard is dat we zo’n hondpoepzakjes apperaat aan onze riem gekoppeld krijgen, dit geef echter niet de garantie dat de hondenbaasjes het dan ook echt opruimen hoor, maar ja als het gezag in de buurt is kan je altijd wel bewijzen dat je er alles aan doet…ook al laat je ons hoopje dan gewoon liggen, kost tegenwoordig wel zo'n €100.00 he als je het niet opruimt bij ons in Zeeuws Vlaanderen! Affijn mijn baasjes lopen altijd met een plastik tasje met papieren hondenpoepzakjes erin, zodra ik wat neerleg dan kan je met zo’n papieren poepzakje het zo opruimen/scheppen. Ja ik ben een bouvier dus ik heb wat grotere zakjes nodig dan die plastik zakjes waarom DAT… dat mag u zelf bedenken hihihi. Toen wij op vakantie waren in Oostenrijk hadden ze daar waren van die mooie automaten waar papieren hondenpoepzakjes in zaten en daar hing gelijk een prullenbak onder zodat de baasjes gelijk het gebruikte hondenpoepzakje in de prullenbak eronder kon weggooien. Er kan dan gelijk weer een nieuw zakje uit de automaat genomen worden zodat je baasje er altijd een extra poepzakje bij zich heeft, wel super he? Sommige poepweggooibakken hier in ons eigen landje zijn al stuk gemaakt ….. niet dat sommige hondenbaasjes dit zullen missen hoor denk ik, want deze week zagen mijn baasje en ik nog dat er op een mooi stukje grasland met verbodsbordje “verboden voor honden”een baasje zijn hondje zijn behoefte liet doen en het niet opruimde, terwijl de hondenpoepbak nog geen meter van hem afhing. Is het dan de schuld van ons honden nee toch?!!

Misschien een mooi ideetje dat in heel Nederland de gemeente van die mooie poepbakken kopen zoals in Oostenrijk……. En dan niet eentje maar gewoon meerdere per dorp of stad…dan hoeven onze baasjes niet lang met onze uitwerpselen te lopen en houden we de straten en de grasvelden netjes en dan raken wij honden misschien eindelijk eens van het imago “Vieze Honden” af. Nogmaals wij honden kunnen er echt niets aan doen hoor…maar lieve baasjes jullie wel, dus ruim het alstublieft op .

xxxx Xero

Met dank aan: Xero
Datum: 03-04-2011