31-08-2014    


Op de cover van het NBC blad!!


U zal wel denken wat zit Xero daar nou mooi te zitten met men Hans, nou men Hans is lid van de Nederlandse Bouvier Club eneuhh mijn baasjes niet  en nu mochten wij het blad even lenen zodat mijn baasjes en ik konden zien hoe mooi ik op de cover van het blad stond, Men Hans hartstikke bedankt daarvoor en wij gooien hem binnenkort weer in uw brievenbussie hoor!!

=================================================

Maar Xero hoe kom jij nou op het voorblad van de Nederlandse Bouvierclub, nou weet u het begon zo.... mijn website ging in julli 2014 in de vakantiemode, dan staan wij zo week 6 a 8 even stil met nieuwe items en gaan in die tussen tijd met zijn drietjes genieten van bos, strand en onze vakantie in de bergen van Oostenrijk, dus er moest en foto gemaakt worden in vakantiestijl voor op mijn site.... En die foto heeft mijn vrouwtje toen ingestuurd naar de fotowedstrijd van het NBC op facebook

Nu is er op de facebook pagina van het NBC dus iedere keer een fotowedstrijd met elke keer dus een ander onderwerp dit keer was het "Het Ultieme Vakantie Kiekje" je kan dan een foto insturen waar mensen dan op kunnen stemmen. Wie de meeste stemmen krijgt die komt dan op de cover van het NBC blad, en omdat vrouwtje mijn opvakantiegaanfoto had ingestuurd en er veel lieve mensen op mijn foto hadden gestemd heb ik dit keer gewonnen en sta ik op de cover van de Augustus editie, gaaf he!! Nr 2 en NR 3 waren ook superleuk maar ik had denk ik net ietsjes meer stemmen....daarom een hele dikke knuffel voor alle stemmers, want ik en mijn baasjes zijn supertrots op dat ik op de cover van het NBC sta!!

Hieronder het stukje waar in staat dat ikke gewonnen heb, gaaf he!!

Met dank aan: Meneer Hans voor het lenen van het NBC blad en alle stemmers die op mij gestemd hebben
Datum: 31-08-2014