06-07-2014    

Voorwoordje van mij, Xero

Dit verhaaltje kregen wij binnen en hebben dan ook alle begrip voor dat hier geen namen worden genoemd en/of foto's bijgeleverd werden. Het is een verhaal hoe het soms in een hondenleven kan gaan. Gelukkig voor velen van ons niet.....

Veel  liefs en een dikke knuffel van mij voor mrs X

xxx Xero

====================================================================

Anoniem mijn verhaal kwijt

Als pup ben je geboren en op de wereld gezet door een hele lieve mams die goed voor mij en mijn broertjes zorgde. Toen ik wat groter was, zo’n week of 8 kwamen mensen mij blij ophalen. Ik had het fijn naar mijn zin, er werden vele knuffels ontvangen en ook weer uitgedeeld  en waren best tevreden samen. Op een dag kwam er visite bij mijn baasjes langs en die hadden een mooie reu rond lopen  Ik noem hem mr X die reu zal mijn toekomstige a.s  man worden werd er lacherig gezegd, wat dat precies inhield wist ik niet maar ach de tijd zal het mij leren. En dat was ook zo, een nestje moest er komen, dan kwam er lekker veel geld in het laatje. Zal best, ik weet het niet, affijn het huwelijk nam plaats tussen mij en mr X en er werden 6 pups geboren, ik verzorgde ze goed en mijn kindjes werden met 8 weekjes weggehaald en er werd gefeest, en ik… tja liep al mijn knuffels mis door het feestje en werd de schuur ingebracht. Al gauw begreep ik waar ik voor diende en al snel kwam mijn  echtgenoot  nog een keertje langs om voor de tweede keer pups te maken…. Moet eerlijk zeggen was nog niet helemaal hersteld van het eerste nestje maar ala vooruit maar. De inkomsten van mijn nestjes maakte mijn baasjes blij al zagen ze niet hoeveel werk ik er aan had om mijn pups goed te verzorgen, 2 nestjes achter elkaar krijgen is best zwaar hoor zouden ze dat wel begrijpen? Maar na een aantal maanden kwam mijn echtgenoot alweer en ik snauwde hem af ja zeg ik zag het niet meer zitten, werd erg mager en ja hoe moest ik dan mijn kindjes eten geven.  Maar met een snuitje om (dus tegen mijn wil) werd er toch gedekt. Bij het volgende nestjes kwamen er maar 2 pupjes en toen hoorde ik woorden die ik liever niet had willen horen en werd ik gedumpt in het asiel wegens allergie, ALLERGIE?? Nee ik bracht te weinig geld op!

In het  asiel daar zagen de mensen die daar werkte in wat voor staat ik verkeerde en lapte mij helemaal op. De dierenarts gaf mij enkele injectie’s  ik viel in slaap en werd wakker en zag dat ik aan het infuus lag, en zo ik werd  weken lang  daar vertroetelt. Heel langzaam voelde ik mij stukken beter, was niet meer zo moe en kreeg zin om te spelen tot grote pret van de mensen van het asiel.

Toen ik helemaal opgeknapt was kwamen er mensen langs in het asiel en die zagen mij wel zitten, vond het wel een beetje eng,  maar het viel mee, ze waren aardig en heel lief voor mij en zo heb ik dus nieuwe baasjes gekregen, en heb  het daar heel erg naar mijn zin. Wij kunnen goed met elkaar opschieten en ik mag overal mee naar toe, het strand, het bos en mee op vakantie de bergen in. Ik heb een heel ander leven nu.

Xero, ik en diegene die mijn verhaal aan je schrijft blijven liever anoniem en  ik wil mijn verleden heel graag vergeten.  Na 3 nestjes en een zware operatie aan mjjn baarmoeder   wil ik nu vooruit kijken samen met mijn huidige baasjes…. Ik ben nog maar 5 en hopelijk wachten ons  nog vele  jaren samen.

Mrs

Met dank aan: Mrs X
Datum: 06-07-2014