12-06-2014    

Hoi Allemaal,
Er staan 108 oranjeboeffie/hondensupporters fotos en filmpjes hierop mijjn site online, super bedankt  allemaal voor het meedoen. Heb vrouwtje horen lachen van oohh Xero wat gaaf gaan we met jou ook zoiets doen?.... tja tuurlijk wil ik dat, wat vrouwtje niet weet is...dat ik het kei leuk vindt om me in het oranje te verkleden sssttt niet verder vertellen hoor anders ben ik elke keer de klos hahahahah!!!! De foto's staan in volgorde van binnenkomst in ons postvakkie!

Met dank aan mijn hondendvriendjes en vriendinnetjes:
Reza en Zandor, Fébe Puppie van Nus, Yunishka en Prince, Goya, Brutus en Bowie, Rico, Sammy Arie en Jenny, Jlo, Sascha-Jlo, Cobus en Babs, Gizmo en Snuffie, Boy, Max en Demy en Shamira, Boef, Kay, Enjoy en Yenna, Roxy, Itam en Robijn, Yassar, Flemming, Zorro, Beau en Chica, Sippi en Jap, Nivah.

NIEUW 22-06-2014

NIEUW 22-06-2014   (HET COBUSHOLANDS HEINEKENHUIS)


 

MET DANK AAN ALLE BAASJES  DIE DE FOTO'S INGESTUURD HEBBEN:

Jantina, Corry, Kathy, Carin, Vera, Brian en Cynthia, Saskia en Adrie, Annemiek en Rob, Ary en Jolanda, Angelique, Alexander en Xander, Hanneke, Ilse, Luc en Tasha, Sakia en haar ouders, Edwin, Carolien, Mark en Saskia, Corina (Cootje), Bella, Anja en Jan, Anita en Wil, Gea en Henk, Ina en Koos, Henk en Cathy, Anneke Blom, Eugenie, Bieke, Mirjam, Brigitte en Jurgen.

XXXXX Xero

Datum: 12-06-2014