31-03-2014    

Opzichter zijn is zwaar werk!!

Het is hier maar een drukke boel, het is maar goed dat ik ben van alle markten thuis en goed kan opperen euhh leiding kan geven want anders werd het niks hier in huis!! Al luisteren niet altijd naar me, kijk daar moet ik dus nog even aan werken!!

Weet u de baasjes zijn met van alles tegelijk bezig, eerst moest er zonodig geschilderd worden...oke de traphallen zijn klaar, maar nu....zijn ze daar weer heel even mee gestopt, eigenlijk moet de huiskamer nog maarrrrr...het is niet te geloven hoor, want toen ik tegen ze zei: baassies maak nou eerst eventjes de schilderklussen af, kreeg ik te horen XEROOO het is weer TUINTIJD!! Dus nu.....

vliegt het onkruid  langs mijn oren, de grasmaaier heeft overuren gemaakt en daarna moest er met zo'n vertu.... verto euhhh verticuteer machine over mijn mooie grasveldje heen gesjeest worden en ik kan u wel vertellen het werd er allemaal niet beter op!!

Mijn mooie grasmat vol met dat zacht mos daar bleef echt niets meer van over... ik zei nog...is dit nodig..dit ligt zo lekker......kreeg ik als antwoord...ja Xero en gingen ze stug door met dat hoge gilverticuteer geval!!

Dag zachte mos!!! Het werd nog erger...mag het gras nu niet op....onee Xero....NEEEE er is kalk en graszaad op gestrooid, en dat moet even intrekken ofzo...HEB IK DAT!!!

En als je dan denkt de tuin is klaar en de rust is weer gekeerd, kom je bedrogen uit...ik zei nog baassies ga maar weeer lekker rustig schilderen kom ik wel kijken of jullie het goed doen hahah maarreuuhhh ook die goede raad van mij sloegen zij in de wind en werd er een ander gilding uit de schuur gehaald want.... het straatje is nu aan de beurt. De tegels die zo mooi groen waren moesten weer grijs worden jaja volgens mij hebben de baasjes de grote voorjaarstuinschoonmaak in de bol!! Er is geen rustig plekkie meer in de tuin te vinden. Tja zeg mij is altijd geleerd om eerst het ene bijtbot op te eten voor ik aan het andere bijtbot mag beginnen...eneuhh want doen ze zelf!!!

Affijn baassie heeft de hele dag met het andere gilding (hoge drukspuit heet dat ding) bezig geweest. Ja ik ben af en toe maar even gaan controleren of wel echt al dat groen van de tegels af was...het kan beter maar in 1 keer goed  toch?!! Maar mijn baas was goed bezig eneuhh die is nog wel eens over te halen om mij een lekker bijtoortje te geven.... dus good job baassie good job!!! Beetje slijmen kan geen kwaad he!!

Al met al komen er de aankomende weken nog meer projecten aan...ik heb me ondertussen er maar in berust dat de baasjes totaal mij leiding en goed raad in de wind slaan.... dus terwijl hun bezig zijn met hun projecten verdiep ik mij eigen in een diepe slaap euhhhhhhhhhhhhhhhh ik bedoel in het handleidings boek... Hoe leer ik mijn baasjes luisteren!!

Ik hou u op de hoogte of ik vorderingen maak hahahah

Groetjes en een megaknuffel van miju

XXXXX Xero

Datum: 31-03-2014