09-03-2014    

Hallo Xero,
Ik weet niet hoe het met jou vrouwtje gaat ,maar die van mij is knotsgek aan het worden. Ze doet mee aan de foto7daagse en doet sindsdien de vreemdste dingen. Het servies staat ineens op zijn kop in de kast, het speelgoed is van zolder gehaald en de leeftijd om daar mee te spelen heeft ze echt wel gehad, ze is bijna 45minuten bezig geweest om een poppetje bij een autootje neer te zetten, iedere keer viel dan poppetje om en je wilt niet weten wat een uitgebreide woordenschat ze dan heeft. Ik heb woorden voorbij horen komen waar meneer Van Dalen jaloers op zou zijn.

Verder is ze ook nog eens heel dwangmatig bezig ,want ineens hebben we overal drie stuks van in huis. Dan zijn het weer drie wasknijpers, dan weer drie kattenkopjes, heel vreemd allemaal. Elke keer als ik in de buurt kwam moest ik weg, terwijl ik normaal gesproken altijd de camera op me gericht krijg, ook wel eens als ik er niet om gevraagd heb. Ze neemt ook rustig een foto van me als ik achter een boom ga zitten om mijn grote boodschap daar neer te deponeren, op zulke momenten heb ik echt behoefte aan een beetje privacy, maar wordt dan geen rekening mee gehouden.

Om op dat rare gedoe van die foto7daagse terug te komen, dat schijnen thema's te zijn en voor dag 5 was het kleur. De andere foto's waren steeds binnenshuis gemaakt en nu ging ze de tuin in,dus ik dacht joepie ik mag weer op de foto. Nou echt niet hoor,er werd was opgehangen en gefotografeerd, ook de emmer met wasknijpers moest het er aan geloven. Ik ben er toen maar eens een stokje voor gaan steken en ben steeds in beeld gaan staan. Ga dan maar in de stoel zitten zei ze dan zal ik kijken of ik een leuke foto van je kan maken , wat denk je Xero .......zucht....., haalt ze wat wasknijpers uit de emmer en doet die in mijn weelderige haarbos steken en gaat daar foto's van maken. En lol dat ze had en ze vond me een enorme sul dat ik zo bleef zitten. Ik heb wel met haar afgesproken dat ze die foto's niet zou inzenden naar de foto7daagse, want ik wil ook nog een beetje rustig over straat heen kunnen lopen zonder gelijk allerlei opmerkingen naar mijn kop geslingerd te krijgen of dat ik voor trendsetter wordt uitgemaakt. Ik laat ze alleen aan jou zien want jij weet er vast wel heel discreet mee om te gaan .

Je vriend Cobus====================================================================

Hoi Cobus,
Weet precies wat je bedoelt, dat vrouwtje van mij was ook zo in de weer.... maarreuhh ik moet eerlijk zeggen....jij kan veel hebben, het staat je goed!!

Ferme poot van mij

Xero
====================================================================

Met dank aan: Cobus en zijn vrouwtje Hanneke
Website: www.zavage.nl
Datum: 09-03-2014