09-03-2014    

Vrouwtje gaat vreemd!!

Op 11 februari kwam vrouwtje smorgens nogal wat gehaast naar beneden, kreeg even snel een kroel... nou u moet weten dat ik normaal meestal plat geknuffeld wordt,,,dus er stond wat te gebeuren, het was dit keer toch even anders.... ze moest vroeg weg.

Ze liep te draven ..heb ik dit en heb ik dat eneuhh oja Xero moet ook nog even eten.... tja DAT zal ik wel even denken ja!! Ze loopt de hal in (jaja waar de brokjes staan) dus ik dans in de kamer flink in de ronte... blij dat mijn brokjes eraan komen... .... maarrrrr nog steeds niks..... oke oke nog maar even in de ronte dansen en.... nog steeds niks sloof ik me toch ff  voor niks uit!!mennnn ik zie alles draaien. Nou daar kwam ze binnen gestoven, ziet mij hijgend staan en zegt... ohhhhh ik ben je brokjes vergeten.... ze pakt het brokjesblik, komt de kamer in en zeg...... gaan we niet dansen??? Nog dronken van het in de ronte dansen denk ik ja dahaagg vrouwtje nu nff niet, direckt word ik nog misselijk ook ...neee ikke wil nu ff rustig eten.

Geen 10 minuten later hoor ik Xerooo Xerooo kom mannetje we gaan wandelen, snel neem ik nog even wat slokjes water en ga naar haar toe. Onderweg zegt vrouwtje Xero vrouwtje gaat vandaag even op pad maar ik ben vanmiddag weer terug, jij moet op het huisje en de baas passen. Dus ik kijk er aan van.... zeg waar ga je naar toe dan?? ...maar er kwam niks meer...normaal heeft ze hele verhalen en moet ik mijn oren flink tegen me koppie houden voor een beetje rust, maar dit keer niet...... echt verdacht!!!! Affijn de tas werd gepakt... en met een dikke knuffel op mijn koppie zegt doeii lieverd vrouwtje gaat..... goed op het huissie en de baas passen he!! De voordeur viel in het slot de auto hoorde ik startte en...... RUST!!!

MAAR WAAR zou ze toch naar toe zijn..... ????

Toen ze smiddags thuis kwam, kreeg ik weer ouderwets een hele dikke knuffel maareuuhhh wat ruik ik nou.... andere hondjes??? Mijn snuffelneus maakte overuren...deze hondjes die ken ik nog niet...ik bleef maar snuffelen of ik wat bekents rook.... ik keek vrouwtje aan en toen kwam het hoge woord eruit....ze was naar mevr Annemiek en men Rob, oma Sammy, Arie en jenny geweest....ja die ken ik wel van de foto's....OHHHHHHHHH maar zo vreemd is gegaaan is niet eruggggg hoor!! maar juist erg gaaf !!! Vrouwtje zei al...misschien komt Jenny hier wel eens met jou spelen of misschien gaan we in het voorjaar wel een keertje naar Jenny toe. Kijk dat is nou eens gaaf. Natuurlijk zou ik ook best wel met Oma Sammy en Arie willen spelen maar vrouwtje zei... met Oma Sammy moet je dan wel voorzichtig doen hoor.... en met Arie...ik denk dat jij een beetje te macho bent Xero....  Tja wie weet...ik ben natuurlijk wel een stoereuhhhhh vent!!! (die soms erg hard kan lopen ssstttt hihihi)

Vrouwtje vertelde dat ze plat geknuffelD was en dat Arie een pakje lange vingers bij haar kwam brengen...jahaa die lust hij zo graag....Oma Sammy kwam met vrouwtje spelen met de bal en Jenny ja die  kan knuffelen als de beste.... ik zag echt wel dat vrouwtje genoten had die dag. Gelukkig had mevr Annemiek nog een paar foto's gemaakt van de knuffelsessie van vrouwtje met de drie kanjers naar mij opgestuurd...zodat ik u de knuffelsessie van vrouwtje met Oma Sammy, Arie en jenny kan laten zien!!!
 
FOTO'S VAN: VROUWTJE HAAR KNUFFELSESSIEJenny ik hoop dat wij samen eens kunnen spelen, want ik zag wel op de foto's dat jij mijn vriendje Arie flink op de kop kan zitten hihihihi, nou ik zou best wel eens willen spelen met jou  ...

Dikke knuf voor Oma Sammy en Jenny en voor Arie een ferme poot van mij

XXXXX  Xero en de knuffels van mijn baassiesss

Datum: 09-03-2014