02-03-2014    


Hallo zal me voorstellen ik ben Spyke, de boef van Hans die jongen van internet weet je wel.

Mijn naam is dus Spyke nu ben geboren als Lennart From The Dogsfarm mijn baas zei je heet Spyke je woont niet op soestdijk hahah. Was wel beetje eng zo de eerste x in de auto mee lang rijden alles was nieuw er waren geen andere boeven daar alleen ik en men nieuwe baas.Nou was wennen maar nu is t wel super fijn zo samen we maken veel mee samen en lachen soms onze buik zeer. Ik wel hoor baasje niet altijd he als ie de vloeren hebt gedweild en ik maak zo`n spoor van de achterdeur tot aan de voordeur van klei zegt ie vaak niks maar zie het wel hahah vind ie niet leuk.

Ik moet nu veel leren aan de lijn lopen links van hem en gaan zitten als hij stopt en als ik het niet doet zegt ie heel stoer beter haha soms doe ik hem beetje uitproberen he en loop ik gewoon door.
Maar niet te veel want dan moet het over van hem dus ja geef al wel steeds meer toe he hij is de baas en ik moet me wel gedragen zegt ie want verkeer vriendje zegt ie is gevaarlijk snap hem wel eigenlijk, gaan best snel die blikken dingen op wielen oei.

Mag wel heel veel mee met hem, ben wezen zwemmen mocht niet maar ik was los en dacht yes en plons ik zwom maar, het was koud en ik werd zwaar schrok er van ik ging kopje onder. Maar daar was die ouwe al en op zen knietjes had ie me zo bij men nek en zwierde hij me op de kant gelukkig was ff bang maar men staart stond krom van het lachen was best wel ff leuk zen gezicht te zien zo.
Maar voelde me blij en sprong tegen hem aan met men modder vacht ahhaha zegt ie doe normaal stinkerd je ziet er niet uit hahah dus beter maar als t mag voortaan.

Mag mee naar winkel..... is leuk... en naar de markt gaaf krijg veel op de markt snoepje en stukje vis gaaf. De winkel mag ik niet in en moet ik buiten wachten ik blaf gewoon net zolang dat men baas er weer is. Maar dan zegt ie rustig, ben er gedraag je je blaft heel de wijk bij elkaar vertrouw me hij komt altijd terug gelukkig maar vind het beetje eng nog en t klinkt goed tussen de huizen het geblaf hahaha.
Ik had speelgoed gevonden bij de winkels was mazzel he stond heel rek schoenen voor me klaar zag ik hahaha baasje wandelen en zag niet dat ik alvast aan het dragen was voor hem. Toen hij het zag vond ie het niet goed hij zegt foei en pakte de schoen af en we gingen terug en baasje zette de schoen weer terug en zei sorry tegen die mevrouw. Intussen ben ik ff gaan zitten he moest zo nodig was van de drukte zenuwachtig denk ik, nou kon niet veel goed doen geloof ik meer toen baasje het opgeruimd weer sorry zeggen en liepen we snel door. Hij zei stinkerd die je bent, jatten en dan voor de deur daar gaan zitten hahaha toen zijn we naar de rivier gegaan en hebben we gespeeld en hebben we samen een appel gegeten was t weer goed toch allemaal.

Ik moet nu naar ring training ? wat dat nou weer is, ach zie wel klinkt als keten we beetje en veel lachen zie het wel baasje praat veel met me begrijp er niks van maar is wel gezellig he. Heb al veel geleerd en nog meer afgeleerd al we zijn vrienden hoor, echt hij zegt ik ben de baas en jij de kampioen samen zijn we een team en het voelt goed aan zo dus zal wel men best doen en laten zien wat ik kan.

Een ding heb ik geleerd nu al en dat is dat luisteren altijd iets goed brengt en niet luisteren niets oplevert.

Dikke lebber en poot Spyke.

Met dank aan: Hans en Spyke
Datum: 02-03-2014