10-11-2013    

Hallo Baasje van Xero

Ik ben Faye ben nu 4 en halve maand, zeer vrolijk en ondernemend en ook zeer aanwezig.

Zal eens vertellen wat ik allemaal al heb ondervonden. Ik was al heel vlug op de camping ik was net 9 weken, daar had ik veel bekijks van de camping gasten en van hondjes ,maar dat is geen probleem ik vindt alles leuk en aardig. Na de vakantie ging ik voor het eerst naar mijn eigen huis ,daar zag ik het tapijt aan voor gras dus ik gelijk maar een plasje er op ....dat was niet goed!
De volgende dag was ik onder het bed gegaan wat ik daar zag allemaal draadjes die heb ik dan maar door gebeten ook niet goed .gelukkig hadden ze de stekkers er uit gedaan .

De volgen de dag was mijn baasje achter de naaimachine iets aan het repareren, ik zag toen weer draadjes ook maar door gebeten wat denk je.... weer niet goed.

Dan was ik buiten aan het spelen zag ik hele mooie rozen staan maar dat is ook geen speelgoed dus daar heb ik mijn ook maar weer met bemoeid, zo alle knopen er uit gebeten dat was beter maar wat denk je.... ook niet goed .

Voor het eerst mee met de hondjes om 1 uur in het bos dan zijn er allemaal hondjes die ik moet leren kennen, geen probleem dat was leuk! Maar de dag daar op mocht ik los lopen,wat denk je doe ik weer iets niet goed lag gelijk in een hele vieze water leiding. Ging kopje onder en ik wist niet of ik kon zwemmen .Mijn baasje in paniek maar met grote slagen met mijn pootjes kwam ik aan de kant. Maar nu vind ik water niet meer zo leuk .

Nu ben ik zo ver dat ik ga graven in de tuin,wat denk je... dat vinden ze ook niet zo fijn, IK vind het toch moeilijk mijn aan alle regels te houden die mijn baasje mij bij wil brengen. 
Zo Xero misschien wil jij mijn wat leren zo dat ik mijn gedrag een beetje aan kan passen aan de mensen wereld

Doe gelijk een paar foto’s van mijn familie en mijn zelf, laat zeker nog iets van me horen

Hoi Xero, hier weer een berichtje van Faye, nu ben ik 7 maand ben net terug van de vakantie ,

Ben naar de Ardennen geweest had het daar goed naar mijn zin, Maar los lopen ik weet niet hoe het komt maar ze hebben geen vertrouwen in mij.

Dus moet ik aan een lang touw lopen, maar ik zal het mijn baasjes vergeven.
Ik heb er ook weer twee vriendjes bij, een Tibetaans Terriėr Sunny die is nu 4 maandjes, en een dalmatiėr die heet Beau en die is ook 4 maandjes, die komen bij mij spelen in de tuin dus die kan ik veel leren en trots dat ik ben want ze doen mij gelijk achterna.

Maar zo als gewoonlijk zijn mijn baasjes nog niet gelukkig dat ik dat allemaal kan en doe. Zo was Sunny bij mij aan het spelen lekker rennen achter elkaar toen had ik Sunny haar riempje vast ben met haar gaan  lopen en zo trots ik was tilde ik haar zo ver op dat haar pootjes van de vloer gingen, daar nog even door elkaar geschud,  ja daar waren ze niet echt blij mee maar Sunny vindt mij nog leuk!

Met Beau kan ik ook goed spelen die gaat mee om een uur mee naar het bos, Daar pas ik dan op haar als er een andere hond komt en die doet een beetje lelijk naar Beau dan kom ik er even tussen zo groot als ik ben. Dus zo als je dit allemaal leest ben ik nog niet veranderd. Nu hopen ze dat ik na de sterilisatie wat ga kalmeren.

Groetjes van Faye

Met dank aan: Faye en haar baasjes Jeanine en Marcel
Datum: 10-11-2013