20-03-2011    

Hallo Loes,

Ik zag dat je de site van Xero had aangepast met een prikbord, wat leuk meid en zo mooi gedaan, mijn complimenten. En zo leuk al die honden verhalen en daarom wil ik niet achter blijven en ook op het prikbord komen te staan van Xero dus hier komt het verhaaltje van Kirk, Kirk is een bouvier van 4 jaar oud en een fantastische hond, lief voor kinderen, kan alleen thuis zijn en zo’n dikke kroelkip…. bouvier natuurlijk!
Toen mijn man hem zag was hij gelijk verkocht, zo klein zwart boefje met lieve oogjes ja wie kan dat nou weerstaan. Ik die nooit een pupje wilde ben toch overstag gegaan en ik moet echt zeggen ik heb 2 jongen honden in huis, mijn man (nu grinnekend naast me)en Kirk, 4 pootjes en 2 handen op 1 buik!
Ja nu denk je vast hoe komen ze toch aan de naam kirk, nou dat zal ik je vertellen. Mijn man was vroeger gek op Star Trek met captain Kirk en Spock die oudste serie en ja zo komt Kirk aan zijn naam, was allang blij dat hij hem geen spock noemde, hoor je me al roepen in het bos of strand hahaha wordt ik gelijk opgepakt wegens inbeelding van u.f.o’s haha. Kirk gaat altijd met ons mee op vakantie, naar Oostenrijk en naar Zwitserland, Denemarken en Zweden, hij blaft in alle talen en eerst zijn de mensen wel een beetje bang van hem tot dat ze gaan inzien hoe grote lieverd het is. Hij is gek op witte kluifjes en als hij die op heeft gegeten en zijn drinkensbak is leeg gooit hij de bak even door de kamer heen van zeg zie je hij is leeg, wat hij niet begrijpt is dat als er soms nog een klein beetje in zit hij dit door de hele kamer gooit en zijn baasje er dan weer met een droge doek de stoelen en de vitrine kast moet afnemen. Maar ik heb het voor hem over hoor, hij is onzer allergrootste schat.
Vond het erg leuk je vorig jaar te hebben ontmoet in Heteren, mijn man en ik vonden je gelijk je een erg leuk mens, en ik weet niet of je het nog weet maar je kreeg nog een dikke flebbert van Kirk. Dit jaar in juni kunnen wij niet naar Heteren toe, maar mischien wel in September, ja gewoon om te kijken hoor naar al die prachtige bouviers want dat showgebeuren is verder niets voor ons.

Loes een hele dikke flebbert van Kirk

Groetjes Anne en Dave


 

Met dank aan: Anne, Dave en Kirk
Datum: 20-03-2011