29-09-2013    

Voorwoordje van Xero

Hallo allemaal,
De baasjes van mijn bosvriendje Biggs die in oktober 2012 op  leeftijd van 14 jaartjes is overleden, hebben nu een nieuw puppy Dreamer genaamd. Dreamer is een Bearded collie  en naar wat ik gehoord heb superrrrrlief. Toen Dreamer pas bij mevr Diana en men Armand woonde mocht mijn vrouwtje op de puppyshower komen. Joh mijn vrouwtje was gelijk verliefd en niet meer te stoppen met het zeggen dat het zo'n schatje was die Dreamer hahaha vrouwtjes he als ze een puppy zien pfffff...

Mag ik u even voorstellen dit is.............................
 Hoi Loes, hier een paar fotos van onze hele lieve Dreamer!

Zoals je kan zien zijn we naar het zwembad geweest, als het zwembad na de zomer dicht gaat, wordt er altijd in Axel een hondenzwemfestijn georganiseerd en daar heeft zoals je aan onze foto's kan zien,  Dreamer ook aan meegedaan!

Dreamer groei als kool, maar is ontzettend braaf. Hij zit al te wachten op 1 uur is 1 uur dus weg wezen! Hij loop het liefst achter de grote honden door de bossen. Dreamer is ook al in de groene sloot in het bos gelopen en kon er zelf niet uit, gelukkig was Armand erbij dus die ook de sloot in en linker arm gekneusd en schaafwonden.....maar ja allebij  stinken en groen dat ze zagen...maar dat heb je er allemaal voor over omdat Dreamer zooo lief is. Met jou beer slaapt en loop hij graag rond. Hij is ook graag in de keuken en aan tafel.... lust ook van alles. Nou het gaat jullie allemaal goed en tot ziens.

Groetjes van Armand Diana en een poot van Dreamer
 

Met dank aan: Diana, Armand en Dreamer
Datum: 29-09-2013