15-09-2013    

Dogssurvival 2013 in Barendrecht
Op een mooie locatie in Barendrecht was er een sportieve dag voor jong en oud! De gezelligheid en de sportieve sfeer maakte deze dag compleet!

Op 7 september was het dan zover, Mieke en ik hadden afgesproken om naar de dogssurvival toe te gaan om Mariette met Jessie en Carin en Prince te gaan supporten. Bij aankomst zagen wij al heel veel honden van heel veel verschillende rassen. Iedereen had er zin in het was ook lekker droog weer en alles was goed geregeld. Later op de dag ging ook nog het zonnetje schijnen. De baasjes moesten eerst hun inschrijfnummer halen. En daarna werden de honden gekeurd. Er waren 307 honden dus echt heel veel. Maar alles ging heel gemoedelijk. De honden waren ook allemaal heel relaxt.

Om 11.00 uur ging de survival beginnen. De baasjes moesten eerst in de touwen klimmen dat was heel zwaar werk het waren dunne touwen en de knopen waren ook best heel klein.

Er waren 15 hindernissen gebouwd de lengte van de survival was 5 km. Het waren niet de minste hindernissen er waren hele zware hindernissen bij. Maar het was allemaal zo leuk om te zien hoe de baas en de hond samen werken. En dat zagen wij ook zo duidelijk bij Prince hij heeft zoveel vertrouwen in Carin. Geweldig om te zien en ook ons diepe respect hoe zij en Prince het allemaal hebben gedaan. De waterhindernissen waren ook zo leuk om te zien. Hoe Prince op het vlot zat of hij dat al jaren deed.

Het was een survival waar de baasjes en honden hard moesten werken. Maar vooral werden de baasjes niet gespaard die moesten behoorlijk wat werk verrichten. Maar ze hadden allemaal zoveel plezier en wij hebben ook genoten. Voor ons als buitenstaanders was het een dag om nooit te vergeten.

En wij gaan zeker volgend jaar weer naar al die kanjers kijken.
Annemieke en Corry
 

Om 11 uur werd er gestart..

En er werd gelopen, geklauterd, geduwd, gekropen, gesprongen en geklommen dat het een lieve lust was!!
Superteam Carin&Prince in aktie...
Hier wordt er met veel plezier vlot geroeid en gezwommen!

Hier nog wat verschillende foto's van deze prachtige dogssurvivaldag!!


====================================================================

Weet u dat deze
Foto's en filmpjes gemaakt zijn door:
Mevr Annemiek
En de Filmpjes (met bewegende beelden) gemaakt zijn door: Mevr Corry

Eneuhh mevr Carin en Prince heel erg bedankt dat wij u supersportieve prestatie's die u samen met Prince doet....op foto's en filmpjes mogen laten zien op mijn site!!

Voor allemaal  een hele dikke knuffel en heel erg bedankt dat deze mooie en sportieve foto's en filmpjes bij mij op de site mag staan.
Prince jij bent een topsporter, een ferme poot voor jou!

XXXX Xero

Met dank aan: Annemiek, Corry, Carin en Prince
Website: www.bouvierkanjers.nl
Datum: 15-09-2013