18-08-2013    

Hoi allemaal,
Voor een paar weekjes terug heb ik een oproepje gedaan voor Wodan die met spoed een nieuw baasje zocht, nou ik kreeg heel goed nieuws van mevr Ylona Wodan heeft een nieuw baasje gevonden gaaf he!!!! Hier het berichtje van mevr Ylona......

Wodan een 8-jarige bouvierreu en geliefd maatje van zijn baasjes, werd in verband met nare omstandigheden met spoed een ander maar vooral geschikt thuis gezocht. Er waren al snel drie gegadigden voor hem, allemaal in theorie even geschikt. De eersten die met hem kennismaakten waren helemaal weg van Wodan, maar vreesden dat zij in een te drukke omgeving woonden (druk fiets-/wandelpad voor het erf langs) waardoor Wodan teveel geprikkeld zou worden. Ze wilden het weekend gebruiken om na te denken omdat ze echt stapel waren op Wodan. Maar toen ze hoorden wat de volgende kandidaten op de wachtlijst te bieden hadden, hebben ze in het belang van Wodan gekozen en gezegd dat zij kennis moesten gaan maken met hem. Dat is afgelopen zondag gebeurd en zij waren net zo gek op Wodan als de eerste gegadigden. Wodan mocht direct mee naar zijn nieuwe thuis en de mails die we krijgen zijn superenthousiast. Wodan woont nu bij een jong gezinnetje met een dochtertje van 3 jaar. Hij heeft alle ruimte om en in het huis en wat blijkt? Wodan vindt het in huis ook reuze gezellig … hij mag overdag mee naar het werk waar hij mag doen wat hij zo graag wil: de bezoekers op het erf begeleiden. Super … wij wensen zijn nieuwe baasjes en Wodan een geweldige toekomst toe samen. En de oude baasjes heel veel sterkte, want het is voor hen beslist niet makkelijk geweest.

Ik en mijn baasjes willen Wodan heel veel geluk wensen bij zijn nieuwe baasjes
 


Het oproepje van 18 augustus 2013

Wodan,

Een prachtige 8-jarige bouvierreu met stamboom, zwart met witte bef, moet noodgedwongen en met enige spoed op zoek naar een nieuw thuis. Nou ja, thuis … hij is het liefste buiten. Met een plekje bij de kachel doe je hem beslist geen plezier. Wodan wordt door zijn huidige baasje omschreven als de liefste bouvier die hij ooit heeft gehad. Het is een schat van een bouvier maar denk erom: het is een bouvier. Dus als het erfbezoek gaat rennen heeft hij of zij wel met een bouvier te maken. Het erfbezoek wordt overigens wel normaal begroet, Wodan loopt alleen wel aan de zijde mee. Wodan is dus graag buiten waar hij kan beschikken over een tochtvrij, goed ge´soleerd hok. Door ingrijpende persoonlijke omstandigheden is er haast geboden bij zijn herplaatsing. Maar hoe dringend ook, het allerbelangrijkste is dat Wodan een goed thuis krijgt waar hij zich goed voelt. Dus: wie heeft een mooi omheind boerenerf waar Wodan rond mag dollen, darren en waken? Waar Wodan wel contact heeft met mensen, omdat hij dat wel erg gezellig vindt? En heb je zelf niet zo’n plek, maar weet je misschien wel iemand die dat wel heeft en die Wodan een prachtig thuis zou kunnen en willen bieden? Alsjeblieft, stuur dan heel snel de informatie van Wodan door!!

Heeft u interesse of weet u iemand die Wodan een warm mandje kan geven, stuur dan een
e-mail naar: bouvierbemiddeling@gmail.com
 

Met dank aan: Ylona
Website: bouvierbemiddeling.nl/
Datum: 18-08-2013